hirdetés
hirdetés

Virtuális Utazás Kiállítás 2012

A tavalyi hatalmas siker után idén újra megrendezik a virtuális utazási kiállítást. A látogatókat 2012. május 11-20. között várják a szervezők a www.utazaskiallitas2012.hu oldalon, ahol a nyitva tartás alatt bárki élvezheti egy utazási kiállítás hangulatát és előnyeit.

hirdetés

A közönség online és interaktív formában találkozhat a kiállítókkal. Az esemény a hagyományos kiállítások előnyeit nyújtja, de kiküszöböli azok legtöbb hátrányát. Ingyenes a belépő, nem kell utazni, parkolni, kényelmesen, gyorsan és egyszerűen meg lehet tekinteni és megvásárolni a 2012-es év legjobb utazási ajánlatait.

Hamarosan itt a nyár, ám egyre többen vannak, akik az utolsó pillanatra halasztják nyaralásuk lefoglalását. tervezik nyári utazásaikat. A Virtuális Utazás Kiállításon pénzt és időt megtakarítva bárki végigsétálhat a látványos kiállítási standok között és válogathat a legjobb utazási ajánlatok kínálatából.
Az oldal célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a turisztikai kiállítások szolgáltatásait és az ehhez kapcsolódó kedvezményeket. A kiállítók között nemcsak utazási irodák, hanem szállodák, a belföldi turizmus résztvevői, az utazási szakmához kapcsolódó szolgáltatók mutatkoznak be egy látványos virtuális térben. Mindenki, aki számít, és az összes téma, amire egy utazási kiállítás látogatója kíváncsi lehet.
A kiállítás virtuális felülete és világa hangulatos és egyben felhasználóbarát. Az oldalon nemcsak kiállítókat, hanem desztinációkat is lehet keresni. Séta közben bárki megpihenhet a kávézóban, ahol kapcsolatba kerülhet a kiállítókkal, vagy akár más vendégekkel is.
A főoldalon egy színes karibi sziget hangulatos képi világa tárul a látogató elé, amely maga a vásárváros. Itt állnak a kiállítási standok, melyekre kattintva, a kiállítók saját arculattal, színvilággal felépített standjai között sétálhat. Egyszerűen, - igényeinknek és pénztárcánknak megfelelően - kereshetünk úticélokat, kaphatunk utazási ötleteket. A kiállítás látogatói a konkrét ajánlatokat is megtalálhatják, sőt akár foglalhatnak is.

Mivel sokan idegenkednek a regisztrációtól, a Virtuális Utazás Kiállítás területére szabad a belépés. Egyedi lehetőség, amit a virtuális kiállítás kínál. hogy akár konkrét utazási irodákkal is felvehetik a kapcsolatot látogatóink. Az így kialakult interaktív kapcsolat révén a későbbiekben is elérhetők lesznek az akciók, a last minute utak, ajánlatok. Nem hiányoznak majd a hazai utazási ajánlatok sem, hiszen egyre többen keresik a magyarországi célpontokat. A cél, hogy mindenki megtalálhassa a standok között a számára leginkább megfelelő ajánlatot és szolgáltatást.
A kiállítás látogatói próbára tehetik földrajztudásukat is, és thaiföldi utakat, wellness hétvégéket kapnak a legfelkészültebbek.

Az egyedülálló Virtuális Utazás Kiállítás világát a www.utazaskiallitas2012.hu oldalra kattintva 2012. május 11-től ismerhetik meg az érdeklődők.

Ünnepélyes virtuális megnyitó: május 11. 9.00 óra 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai