hirdetés
hirdetés

140 körutazás és városlátogatás, közel 400 indulási időpont

Közel 140 körutazással és városlátogatással, közel 400 indulási időponttal jelent meg a Z(s)EPPELIN Utazási iroda legújabb, 2018. évi Tavasz-Nyár-Ősz programfüzete — tájékoztatott Zsebők Tamás irodavezető.

hirdetés

Az idei friss árualapjuk részét képezi a hazai tájakat, kulturát bemutató "Országjáró" programsorozatuk, mely az idei esztendőben 13 programmal várja az érdeklődőket.

Újdonságok tekintetében az iroda 21 új, vagy részben átdongozott programot hozott az idei esztendőre, melyből az irodavezető kiemelte a gasztro-kulináris élvezeteket bemutató programjaikat. Ezek a francia óceán partoktól a közeli szlovák ízeken át egészen a görög tzatziki élvezetéig mutatják be az egyes célországok kulturális örökségeit felejthetetlen élményekkel, fínom ízekkel egybehangolva.

Zsebők Tamás felhívta a figyelmet, hogy az utakra történő jelentkezéskor nemcsak ingyenes budapesti parkolás, hanem a közel 30 vidéki várost érintő ingyenes transzferszolgáltatásuk is választható, a foglalást pedig akár 10%-os kedvezménnyel jutalmazzák. Szintén megemlítette a március 31-ig tartó előfoglalási kedvezményet. Kiemelte, hogy az iroda közel 24 éves tapasztalatával továbbra is a lehető legnagyobb biztonsággal utaztatja csoportjait, ingyenes szolgáltatásaik pedig az utazási élményt a kényelem biztosításával garantálják. 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai