hirdetés
hirdetés

A fenntarthatóság érdekében újrahasznosított papírra...

...nyomtattuk a Pont Itt most megjelent számát!

hirdetés

Nemcsak ebben egyedülálló magazinunk a hazai turisztikai lappiacon, hanem tartalma is igazi unikum. Mivel ez a lapszám is tematikus, azaz egyetlen fontos területet ölel fel: ez a fenntarthatóság. Minden, ami öko, bio és zöldtudatos, azaz bolygónk és földünk lakóinak védelmében a Horeca-területen és a turizmus szegmensben e témában tudható.

Olvashatnak benne egy különleges spanyol szálláshelyről, amely szinte beleolvad a körülötte lévő természetbe, akárcsak egy különleges karintiai hotelről, amelyet a fenntartható üdülés elve alapján hoztak létre. Bemutatjuk a világ legjobb környezettudatos szálláshelyeit, és a hazai legszebb ökohotelek listája is megismerhető.

Szó van még élő zöldfalakról négy falon belül, arról, hogy vajon a jövőben vegák vagy műhús evők leszünk, milyen mértékben borítja műanyagszemét a földet, vízeinket, és vajon mit tesz hozzá a környezetszennyezéshez egy-egy, a fejünk felett elhúzó repülő? Egy vendéglátós vajon tehet-e azért, hogy javuljon a hulladékhelyzet, a szelektelás, a felelős szemlélet tényleg megoldás, és egyáltalán: ez mit jelent pontosan?

Mindezen kívül folytatjuk nagysikerű sorozatunkat, amelyben mindig bemutatunk egy-egy olyan küldőországot, ahonnét sokan érkeznek hozzánk, Magyarországra. A német, az indiai beutas piac után most egy szintén dobogós ország lakóit ismerhetjük meg alaposan, idegenforgalmi szempontból: cseh szomszédainkat.

Álomszép címlappal, újrahasznosított papírra nyomtatva itt tehát a Pont Itt legfrisebb száma A legkisebb lábnyom címmel, megrendelhető a kiadóban.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai