hirdetés

A turisztikai szektor új versenye

Ha Ön turisztikai szektorban dolgozik és az elmúlt két évben volt olyan kommunikációs kampányuk, melyre büszke vagy úgy gondolja kiemelkedik a többi közül, akkor nevezze be a Turizmus&Vendég és az MTÜ közös pályázatára, a MagyarországON-ra!

hirdetés

Milyen pályázatokkal érdemes nevezni?

Minden, ami belföldi turizmust ösztönző munka, befutó lehet a MagyarországON pályázaton. Zsűritagjaink kifejezetten szeretik a kreatív, ötletes munkákat, de a kivitelezés minősége sem utolsó. 

Hogyan válasszam ki a megfelelő kategóriát? 

A kategóriákat turizmushoz köthető alterületekre osztottuk fel. Tehát egyszerre pályázhat egy hotel, fesztivál és egy állatkert üzemeltetője is. Az alkategóriák platform szerint választhatóak ki. Printben kiadványok, digitálisban weboldalak vagy közösségi médiás felületek, hirdetésben ötletes fizetett megjelenések, egyéb kategóriában például rendezvények versenyeznek egymással.

Hogyan adjam le a pályázatom? 

A nevezési űrlap kitöltése csupán néhány percet vesz igénybe. Itt röviden leírhatóak projekt legfontosabb ismérveit vagy be is lehet linkelni az online elérhető anyagokat. A visszaigazoló emailben egy hozzáférési kód van a felhőhöz. Ide érdemes feltölteni néhány képet vagy egy látványos prezentációt, ahol bemutatható hogy indult a projekt és milyen eredményeket ért el. 

 

 

A nevezési határidő: 2018.05.18.

Nevezési díj: 8900 Ft + áfa / nevezés

A kategóriákért kattintson ide!

Az online nevezésért kattintson ide!

 

További információ: MAGYARORSZAGON.TURIZMUSONLINE.HU
Légrády Edit,  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , +36 1 430 4563

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai