hirdetés

Az MTÜ várja ,,Kiemelt Partner” rendszerébe a jelentkezést!

A Magyar Turisztikai Ügynökség elindította ,,Kiemelt Partner” rendszer pályázatát, várja az érintettek jelentkezését; a pályázni szándékozók figyelmét arra hívja fel, hogy az ehhez kapcsolódó kérdőív online is kitölthető.

hirdetés

Kiemelik, hogy a kérdőív minden pontját szükséges kitölteni, és minden kérdésre választ vár a rendszer, csak akkor léphet tovább a pályázó a következő menüpontra, ha az aktuális menüben minden kérdésre választ adott.

A kérdőív kitöltése után a dokumentum automatikusan továbbításra kerül a Magyar Turisztikai Ügynökség rendszerébe, amelyről a rendszer egy automatikus üzenetet generál a pályázó felé. A pályázati felület 2018. július 30. 08:00 óráig áll nyitva; ezt követően az MTÜ nem fogad be további pályázatokat.

A kérdőív itt érhető el: https://mtu.gov.hu/kerdoiv

Hozzáteszik, hogy kérdés esetén keressék Fekete Magdolnát,  a Magyar Turisztikai Ügynökség Értékesítésért Felelős Igazgatóságán.

E- mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefonszám: +36-30-636-4607 A szám hívható minden munkanap 08:00 – 12:00 óra között. 2018. július 24-26. között a telefonon való elérés szünetel - figyelmeztetnek.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai