hirdetés
hirdetés

A Budapesti Kongresszusi Központ megvalósításának előkészítése ütemezetten halad

Mint arról kedden beszámoltunk, történt egy 4,35 milliárdos, sportlétesítmény létesítését segítő átcsoportosítás. A pénz eredetileg a Budapesti Konferencia Központ sorban szerepelt. Mivel, az átcsoportosításról rendelkező kormányhatározatot s.k. Orbán Viktor jegyzi, kérdéseinkkel egyebek mellett a Miniszterelnökséghez fordultunk.

hirdetés

A következő választ kaptuk a sajtóosztálytól, írásban feltett kérdéseinkre: "Az új Budapesti Kongresszusi Központ megvalósításának előkészítése ütemezetten halad. A kiviteli tervek elkészültek, a következő lépés a kivitelezési munkák elvégzésére vonatkozó közbeszerzési eljárás kiírása lehet, amelynek időszükségletét figyelembe véve a kivitelezési munka, azaz a most átcsoportosított forrás felhasználása legkorábban 2018 után kezdődhet meg."

Szintén megkerestük a tervek szerint a jelentősen megnövelt turisztikai célelőirányzatot kezelő Miniszterelnöki Kabinetirodát. Tőlük mai oldalzártánkig válasz nem érkezett. Ha érkezik, nem felejtjük el kielégíteni további kíváncsiságukat.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai