hirdetés
hirdetés

Bulgária study 2018 – Robinson Tours

2018 június 8-16. között Bulgáriában tartotta meg hagyományos tanulmányútját a Robinson Tours, több mint 40 partnerének. Bónuszként, aki úgy döntött, kint maradhatott további 2 nap kötetlen nyaralásra és a szombati helyett a hétfői repülőjáratokkal jöhetett haza.

hirdetés

A kollégák az első napokban megismerkedhettek az ország első részében lévő egyes történelmi nevezetességekkel, így útban Aranyhomok felé, megálltak Szófiában egy éjászkára és egy másnapi városnézésre. Plovdiv ókori, középkori és a felvilágosodás korának nyomait őrző macskaköves, dombos óvárosát is meglátogatták. A magyar utazóközönség körében kevésbé ismert Várna és a tőle északabbra fekvő üdülőterületekről is ízelítőt kaptak a kollégák, így megnézhettek egy pár nemzetközi színvonalú 4-5 csillagos szállodát Aranyhomokon. Kipróbálhatták a bolgár konyha változatos kínálatát Várna felújított belvárosának sétálóutcájában.

Fotó: Robinson Tours

A Balkán-hegységtől délre a csapat a változatos szállodai kínálat mellett, ami az apartmanoktól az exkluzív ötcsillagos szállodákig terjed, kipróbálták a SOL Nessebar Resort saját csúszdaparkját is. Napospart pezsgő élete mellett érdekes színfolt volt Neszebár történelmi óvárosa, ahova nem csak nappali, de esti séta keretében is ellátogattak. A tanulmányút során Neszebár kikötőjéből kifutó hajó fedélzetén helyben sütött halak szerepeltek a menüben, amit all inclusive italfogyasztás mellett élvezhettek, a programot nyíltvízi fürdőzés is színesítette. Mégis sok kolléga kedvenc helyévé Szozopol vált, mert a városnézés során megkapónak találták a stílusában Neszebárra hasonlító, de hangulatában egy más, nyugodtabb miliőt nyújtó óvárost. A péntek esti záróbuli fénypontja a tengerparti lampioneregetés volt, ahol a Fekete-tenger partján a világító szerencsehozó színes papírlámpásokat egy titkos kívánsággal kísérve engedték útjára.

Fotó: Robinson Tours

A tanulmányút során a kollégák megismerték Bulgária széles spektrumú szálláskínálatát, ahol kedvükre válogathatnak az utasok az All Inclusive, félpanziós és reggelis szállodák és apartmanházak között, illetve látták, hogy rengeteg lehetőség nyílik megismerni a helyi konyhát, bolgáros ízeket a magyarországinál kedvezőbb árakon. A szállásfoglalás mellett, a Robinson Tours 2018-ban is közel 35 magyarországi felszállási hellyel, több buszjáratot indít a szezonban a bolgár tengerpartra. Repülővel pedig Budapestről szombaton egy, hétfőn pedig két charterjáratot, Debrecenből egy hétfői járatot üzemeltet Burgaszba. A csapat a teltházas, idei első kiérkező Burgasz-Budapest járatával utazott haza.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai