hirdetés
hirdetés

„Debrecen turisztikai információs szolgáltatása mérföldkőhöz ért”

Korszerű köztéri digitális információs kijelzőkről tájékozódhatnak a városi programokról és látnivalókról a debreceniek és a turisták három helyszínen Debrecenben - közölte szerdán a VisitDebrecen.

hirdetés

„Debrecen turisztikai információs szolgáltatása mérföldkőhöz ért. A VisitDebrecen létrehozása, a Karakter Kávézóban működő információs pont kialakítása, hét különböző nyelven megjelenő új időszaki kiadvány után most korszerű digitális információs tájékoztató eszközöket telepítünk a város kiemelt turisztikai vonzerővel bíró attrakcióinak közelébe” – jelentette be Széles Diána alpolgármester 2018. augusztus 2-án a debreceni főtéren.

A 3 eszköz LG 55XE3C tipusúfullHD felbontású 55 hüvelyk képátlójú vandálbiztos kültéri kijelző. Megtalálhatók lesznek a 1., a Kossuth téren, az Aranybika szálló előtt; 2. a Csapó utcán, a Fórum bevásárló központ előtt, valamint 3., a Nagyerdőn, a Ködszínháznál. A kijelzők, igazodva az adott helyszín látogatottságához, napi 12-18 órában közvetítik majd az egyedi vizuális tartalmat, melynek napi frissítéséről a VisitDebrecen csapata gondoskodik. A turisták tájékozódhatnak attrakciókról, programokról. Megjelenítenek mozgó filmet, animációt vagy akár webes tartalmat.

„Terveink szerint még a Debreceni Virágkarnevál előtt megjelenhet az új mobiltelefonos applikáció is, ami szintén segít a programok közötti választásban” — tájékoztattak.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai