hirdetés

Úgy érzi, fejlesztésre szorulnak digitális kompetenciái és készségei?

A Magyar Turisztikai Szövetség, a Google Magyarországgal és a Magyar Turisztikai Ügynökséggel közösen, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének támogatásával, a digitális kompetenciák és készségek fejlesztésének érdekében turisztikai ágazati workshopokat szervez számos vidéki helyszínen, valamint Budapesten.

hirdetés

Az ingyenes továbbképzés megújult tartalommal, még inkább a turisztikai vállalkozások igényeire szabva jelentkezik. A workshopokon ezúttal a hangsúlyt a Google My Business és a Google Adwords használatának minél jobb elsajátítására helyezik, így azoknak is ajánlják, akik a tavalyi sorozat valamelyik állomásán már részt vettek.

A vidéki vagy budapesti helyszínre jelentkező résztvevők az előadáson megismerhetik egyebek mellett, hogy miért érdemes online stratégiát építeni, milyen ingyenes eszközök segítenek a marketingben, hogyan kerülhet fel a Google térképre és milyen lehetőségeket rejt a Google My Business, hogyan lehet hatékony reklámot építeni a Google AdWords segítségével, hogyan építhetnek adatokra és statisztikákra? Szintén bemutatásra kerülnek esettanulmányok, példák a turisztikai területről.

(x)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai