hirdetés

Eljött az utolsó nap!

Holnap lezárul a Turizmus&Vendég új turisztikai versenye, a MagyarországON nevezési időszaka. Most még versenybe lehet szállni „Az év turisztikai kommunikációs kampánya" címért. A nevezés mindössze néhány percet vesz igénybe a verseny weboldalán.

hirdetés

A Turizmus&Vendég a turizmus és a vendéglátás meghatározó szaklapja új turisztikai versenyt indított. Az új pályázat célja, hogy megtalálja az elmúlt két év legjobb, belföldi turizmust ösztönző, vagy imázsformáló kommunikációs projektjeit – legyen az egy város, fesztivál, utcaszakasz, városrész, régió, sportesemény.

A MagyarországON a sok éves múlttal rendelkező Iránytű turisztikai verseny friss, felújított, újragondolt utódja. Az új versenyt kifejezetten az Iránytű korábbi pályázóinak igényei, a hazai tendenciák és az új kommunikációs megoldások, trendek alakították. A belföldi turizmus ugyanis egyre népszerűbb: a külföldi vendégéjszakák száma évről évre nő, és egyre több magyar választja az országhatárokon belüli pihenést, kikapcsolódást, szórakozást. Az utóbbi években a városmarketing, az országimázs, a fesztiválturizmus reneszánszát éli.

Bármilyen civil egyesület, önkormányzat, turisztikai szolgáltatást nyújtó szervezet (hotel, utazási iroda, étterem), fesztiválszervező, TDM-szervezetek, egyesületek, nemzeti parkok, továbbá az általuk megbízott kreatív és reklámügynökségek nevezését várjuk!

1. lépés: A versenyzők kitöltik a pályázatukkal kapcsolatos legfontosabb információkat. 

2. lépés: A véglegesítés után küldünk egy visszaigazoló emailt, melyben kapnak egy hozzáférést saját felhőjükhöz. Ide kell feltölteni a vizuális anyagokat (videókat, képeket, ppt-ket, pdf-eket, beszámolókat). 

3. lépés: Ezt követően a kapcsolattartó email címére elküldjük az elektronikus számlát, melyet a sikeres elbírálás érdekében 2018.06.06-ig kell rendezni. 

4. lépés: A verseny pályázataiból várhatóan június közepén egy shortlistet teszünk közzé, melyből kiderül, mely munkák jutottak be a legjobbak közé. 

5. lépés: Június 20-án egy ünnepélyes díjátadó keretében pedig kihirdetjük melyek a legjobb turisztikai kommunikációs projektek MagyarországON. 

Szállj versenybe, hozd el cégednek az elismeréseket és az MTÜ különdíját!

Nevezési díj: 8 900 Ft + áfa / nevezés
Nevezési határidő: 2018.05.18. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az új szabályokat figyelembe véve változnak-e Önöknél az árak?

Kiadónk társoldalai