hirdetés
hirdetés

Étterem Hét: díjazták Budapest legjobb éttermeit

A 2012. március 26. és április 01. között megrendezett budapesti "Étterem Hét" rendkívül nagy sikernek örvendett, több mint 13.000 Vendég látogatott el a résztvevő 66 étterembe.

hirdetés

A megjelent Vendégek részéről közel 2.000 értékelés és vélemény érkezett az elmúlt két hétben a DiningCity.com étterem ajánló weboldalra. 

A beérkezett vélemények, valamint a több mint 1.000 kitöltött Étterem Hét kérdőív alapján a 2012. tavaszi Étterem Hét TOP 10 éttermei a következők voltak:

Első helyezett Peppers! mediterranean grill lett. A Marriott Hotelben található mediterrán konyhával rendelkező Peppers étterem már tavaly is nagy népszerűségnek örvendett az Étterem Héten, idén pedig a számos pozitív értékelés alapján megérdemelten vehették az "Étterem Hét legjobb budapesti étterme" díjat.

A második helyezett: Duna Garden étterem. Habár nem egy belvárosi étterem és csak néhány hónapja nyílt, mégis a második legkedveltebb helye lett az akció résztvevőinek.

A harmadik helyezett Kárpátia étterem a Ferenciek terén 1877 óta várja Vendégeit, hagyományos és kortárs magyar gasztronómiával. A tavalyi Étterem Héten is jó helyezést ért el az étterem, most pedig a Vendégek véleménye alapján a 3. helyezést sikerült elérniük.

A további helyezettek:

4. helyezett: Kakas étterem
5. helyezett: Le Bourbon étterem (Le Meridien Hotel) 
6. helyezett: Zsindelyes étterem és pálinkaház 
7. helyezett: Fuji japán étterem 
8. helyezett: Haxen Király étterem
9. helyezett: Kacsa Vendéglő
10. helyezett: Manna Lounge & Étterem

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint jó ötlet az utazási irodák részéről a kínálatuk teljes áras megjelenítése?

Kiadónk társoldalai