hirdetés
hirdetés

Forgalmi változás Szegeden

Szegeden az 5-ös főút belterületi szakaszán, a Nagykörút Kossuth Lajos és Kálvária sugárút közötti szakaszán 2018. június 4-én megkezdett útfelújítási munkáihoz kapcsolódóan újabb forgalmi rend változásra számíthatnak a közlekedők.

hirdetés

Az útfelújítási munkák újabb ütemében a következő hétvégéken, 2018. július 14-15-én, illetve július 21-22-én lezárják a Mikszáth Kálmán utcát az útcsatlakozás aszfaltozása miatt. A lezárással egy időben a Szegedi Vízmű Zrt. szintén felújítási munkákat végez a Mikszáth Kálmán utcában, amely független a Mars téri útfelújítási munkálatoktól.

Szeged, fotó: 123rf


Az eredetileg a Tisza Lajos körútról a Mikszáth Kálmán utcába kanyarodó autóbuszjáratok terelőútvonala a Kossuth Lajos sugárút – Török utca – Mérey utca lesz. A Károlyi és Mikszáth Kálmán utcákon közlekedő tömegközlekedési járművek a Széchenyi tér - Kossuth Lajos sugárút – Török utca – Mérey utca vonalon fognak haladni. A Mérey utcában ideiglenes autóbuszmegálló üzemel majd.

Nem közlekedhetnek majd az autósok 2018. július 23-tól előreláthatólag szeptember végéig a Nagykörút - Kossuth Lajos sugárút csomópont és a Nagykörút - Gutenberg utca – Bakay utca csomópont, valamint a Nagykörút – Rigó utca – Gogol utca csomópont és a Nagykörút – Kálvária sugárút csomópont között. A lezárt munkaterületre az építési forgalmon kívül csak a lakó – és áruszállító célforgalom, illetve a tömegközlekedési járművek hajthatnak be.

A szakaszhatárokon lévő jelzőlámpákon kívül a többi jelzőlámpa sárga villogó üzemmódra lesz átkapcsolva.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai