hirdetés

Gyászol a szállodai ágazat

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége megrendülten és sajnálattal fogadta Dr. Harbula Gyula az Accor Pannonia korábbi vezérigazgatójának haláláról szóló hírt, együtt érez a gyászoló családdal.

hirdetés

Dr. Harbula Gyula a hazai szállodaipar egyik meghatározó egyénisége volt az elmúlt évtizedekben. A Gellért szállodában kezdte a szakmai pályafutását, a Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után a Pannonia Szálloda- és Vendéglátó Vállalatnál a Ferihegyi Igazgatóság vezetőjeként, később a Vállalat központjában a Kereskedelmi Osztály vezetőjeként dolgozott. Ezt követően négy évig az IBUSZ párizsi képviseletét vezette. Pályafutása kezdetén fél évet töltött Franciaországban a párizsi Prince des Galles Szállodában. Itt szerette meg a francia kultúrát, a nyelvet. Francia Becsületrend kitüntetésben részesült.

A rendszerváltás után a Pannonia Szálloda- és Vendéglátó Vállalat vezérigazgató-helyettese majd vezérigazgatója lett. A vállalat privatizációjától, 1993-tól nyugdíjba vonulásáig, az Accor Pannonia vezérigazgatója volt. Munkatársai elismerték tudását, nagyra értékelték mindig humánus, támogató magatartását. Dr. Harbula Gyula pályafutása során a Magyar Szállodaszövetség támogatója volt.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai