hirdetés
hirdetés

Ha már luxus, ne spóroljon!

2018. december 3-tól csak 2019. március 30-ig érvényes az MSC Cruise Summer Wave akciója a Karib-, a Földközi és az északi-európai térségbe járó hajókra a Neckermann kínálatában.

hirdetés

Estefelé, amikor a hajón sétál, és inna egy sört, kedvese meg egy koktélt vagy egy forró csokit, megteheti, hiszen időben gondolkodott és lefoglalta hajóútját a hajótársaság által kínált ajánlat keretében. Korlátlanul fogyaszthat minden italt, 5-6 euró összeghatárig. Mindez a Bella és a Fantastica élményszintű kabinokhoz jár.

Az MSC hajóstársaság újdonsága 2018. december 3-tól csak 2019. március 30-ig érvényes, a Karib-, a Földközi és az északi-európai térségbe induló hajóútvonalakra vonatkozik. Ha szeretne ebben részt venni, akkor jelezze időben, hogy a Summer Wave akciót kéri! A MSC hajóstársaság tarsolyában van még a Shipboard credit is, amely 100 euro (hajó kredit), ami két személyre az Aurea Experience és az MSC Yacht Club-ra vonatkozik.

Képzelje el már indulás előtt, milyen szép is lesz az MSC hajótársaság legújabb 16 hajóból álló flottának valamelyikén nyaralni, ahol a kedvezményes kabinárak mellett easy italcsomagot, vagy fedélzeti költőpénzt kap ajándékba, és ezt is a Summer Wave akció keretében rendelheti.

Hová viheti Önt a hajó, hová utazzon, miközben a Summer Wave akciója keretében kedvezményes kabinárak és ingyen italok várják?

Ezt segítik eldönteni a Neckermann utazási iroda munkatársai: viheti Önöket a hajó a Földközi-tenger keleti vagy nyugati medencéjéhez, olyan közkedvelt úticélokat érintve, mint a görög szigetek, Olaszország, Spanyolország, Szicília, Szardínia vagy Málta. Észak-Európát választva a norvég fjordok vagy Skandinávia és a Fehér Éjszakák városa, Szentpétervár várja az utazni vágyókat. A Karib térség szigetei, gyönyörű strandjai és izgalmas látnivalói garantálják a pihenést és az életre szóló élményeket.

Éljenek hát az MSC hajóstársaság Summer Wave akciójával! ….. 2018. december 03-tól csak 2019. március 30-ig!

(x)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai