hirdetés
hirdetés

Kilép a Viking a német piacról

Kilép a túl erős versenyt diktáló német piacról a Viking River Cruises folyami hajózási társaság, amely a jövőben az angol nyelvű piacokra fókuszál majd, írja az FVW. 

hirdetés

Az amerikai vállalat német leánycége, a Viking Flusskreuzfahrten GmbH 2013 végével szünteti be működését. A jelenlegi, 2013-as szezonra vonatkozó foglalásokat a megszokott módon teljesíti a társaság. A 18 kölni értékesítő kolléga a következő néhány hónapban hagyja el a vállalatot. A németországi igazgató, Guido Laukamp már távozott a cégtől közös megegyezéssel.

A Viking River Cruises Group üzemeltetési igazgatója, Tony Hofmann úgy nyilatkozott, hogy ezentúl főként az angol nyelvterületekre, az USA-ra és Nagy-Britanniára fókuszálna a csoport, ahol a németnél nagyobb ütemben nő a hajótársaság fogalma. A folyami hajók specialistája több mint 30 hajót közlekedtet Európában, Egyiptomban és Ázsiában. A cég tervei szerint ezentúl főként a nagy kabinokkal felszerelt "Viking Longships" hajókra fókuszálna, melyek közül 10-et vízre tettek már idén márciusban. Majd 2015-ben 12 további hajóval bővül a kínálat. A Viking River Cruises a tervek szerint 2015-ben kilép a folyami hajózási piacról és elindítja első óceánjáró hajóját is.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint jó ötlet az utazási irodák részéről a kínálatuk teljes áras megjelenítése?

Kiadónk társoldalai