hirdetés
hirdetés

Málta lesz a Kartago nyári újdonsága

A tavaly már bevált struktúrával, arculattal és árualappal, vadonatúj máltai programokkal kiegészülve jelent meg a Kartago Tours 500 oldalas, színes képekkel gazdagon illusztrált nyári programfüzete, amelyet szerdán mutattak be a budai vári Hilton szállodában.
hirdetés
'

A kedvezményrendszer a tavalyi évvel megegyezően idén is árgaranciát kínál az előfoglalási időszakban vásárló utasoknak, akik sem üzemanyagár- sem árfolyamváltozás esetén nem találhatják szembe magukat drágulással. Idén is marad a 15 illetve 12 százalékos árkedvezmény a február 15-ig, illetve április 15-ig 40 százalékos előleget befizető foglalóknak, az időskori, a törzsutas, a nászutas, az ifjúsági, valamint a „gyereknek ingyen” kezdvezmények.

A társaság a Travel Service-től bérli idén nyárra is a gépeket charterjáratai üzemeltetéséhez, és minden úti céljába egy és kéthetes turnusokat kínál. Az egyiptomi hurghadára keddi és pénteki napokon közlekedtetnek két járatot május és október között, Sharm el Sheik-Taba-i háromszögező járatuk keddenként indul majd. Az úti cél felelőse a legdrágább, de egyben legjobb ötcsillagos Dana Beach-re és a családosok kedvencére, az LTI Titanic-ra hívta fel a viszonteladók figyelmét. Az egyiptomi hajóutak és az üdüléssel kombinált hajózások kínálata változatlan, akárcsak a búvárprogramoké, amelyek után 10 százalékos jutalékot fizet a Kartago. Dahabban két új szállodát kínálnak az idén, a Hiltont és a háromcsillagos Tropitelt. Tabán, ahol szűkös a szállodai kapacitás, és nem is tervezik újabb hotelek építését, nincs változás az árualapban. Az úti cél azonban kiváló kiindulópontnak bizonyul a társaság izraeli és Izrael-jordániai körútjaihoz.

Törökországba a megszokott két charter helyett csak egyet, de nagyobb kapacitással indít a társaság, amely árualapját bővítette a tavaly rendkívül keresett háromcsillagos kategóriájú házakkal, és külön felhívja a figyelmet a családosok által kedvelt Joy szállodákra. A Minispanyolországnak is nevezett, látnivalóit tekintve nagyon változatos Mallorca szigetére csütörtökön közlekednek majd charterekkel június 17. és szeptember 16. között. Több új hotel is szerepel a kínálatban.

Málta idén új úti cél a Kartago árualapjában, amelyet részletesen ismertetett Lehotai Zsófia, az Air Malta légitársaság magyarországi képviselője. A Kartago a légitársaságtól bérel gépeket június 11. és szeptember 17. között közlekedő járatai teljesítéséhez. Foglalhatók olyan üdülőprogramok is, amely Máltát, a kisebb Gozo szigetével kombinálja. Máltán két üdülőkörzet, egy nyüzsgőbb és egy csendesebb, családosoknak való övezet közül választhatnak a Kartago utasai.

A tunéziai kínálat a tavalyihoz hasonlóan alakul, két új hammameti és egy Sousse-i szállodával gazdagodva. Több olyan hotel is van, amely a tavalyi gyakorlattal ellentétben idén már csak all inclusive rendszerben fogadja a vendégeket. A Kartago négy tunéziai chartere közül kettő közlekedik Monastirba, keddi és szerdai napokon és májusban, valamint júniusban indulnak először. A djerbai járat június elejétől jár majd, a június közepe és szeptember vége között keddenként Debrecenből közlekedő monastiri járatot a Best Reisennel közösen üzemelteti majd a társaság.

Görögországban Krétát, Rodoszt és egy év szünet után Zakinthoszt programozzák június közepe és szeptember közepe között charterjáratokkal. Krétára idén nem kínálnak apartmanokat csak olcsóbb háromcsillagos szállodákat. Rodoszon több új hotellel is előrukkolnak, Zakinthoszon új szállodájuk az Astoria és a Kleila.

'
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai