hirdetés

Maratont fut az AccorHotels Magyarország

Az AccorHotels Magyarország újból aktív szereplőként vesz részt egy maratoni futóversenyen. A vállalat ezúttal az októberi SPAR Maratonon képviselteti magát több, mint 120 munkatársával. A felkészülés során összegyűjtött több ezer kilométer pénzadomány formájában a SUHANJ! Alapítványnak kerül felajánlásra.

hirdetés
Az AccorHotels Magyarország és a SUHANJ! Alapítvány idén először működik együtt egy közös jótékonysági kezdeményezés keretében. Az AccorHotels munkatársai rendszeresen indulnak futóversenyeken, melyeket jótékonysági akcióval kötnek egybe, amit a vállalat kiemelten támogat és népszerűsít. A vállalaton belüli támogatás keretében a munkatársak a felkészülési szakaszban kilométereket gyűjtenek, melyek pénzadomány formájában kerülnek a támogatott szervezethez. Az októberi maratonra való felkészüléssel a vállalat munkatársai a SUHANJ! Alapítvány számára gyűjtik a kilométereket.
 
A SUHANJ! Alapítvány a mozgás örömét osztja meg sérült- és fogyatékkal élő társainkkal. Az Alapítvány célkitűzései teljes összhangban állnak az AccorHotels vállalati értékrendszerével, amelynek egyik legfontosabb alapvetése a sokszínűség elfogadása, egyenlősége. Az AccorHotels Magyarország háromszor egymás után elnyerte a Fogyatékosság-barát Munkahely díját és a közös sport és mozgás a vállalat számára kiemelten fontos és támogatott terület. 
 
 
A Spar Maratonra való felkészülés jegyében szeptember 4-én az AccorHotels dolgozói az Alapítvány önkénteseivel és fogyatékkal élő sportolóival együtt egy közös, szemléletformáló programmal színesített   futóedzésen vettek részt a Margitszigeten. A felkészülési futás része volt egy úgynevezett Bizalomfutás is, ahol szemléletformálást a gyakorlatban is átélve a szállodahálózat munkatársai megtapasztalhatták, milyen érzés bekötött szemmel, látásuk nélkül futni, illetve látóként kísérni a másikat.
 
A Planet21 fenntarthatósági programjának jegyében az AccorHotels munkatársai a partnerekkel és vendégekkel közösen aktívan vesznek részt a sportot és közös mozgást népszerűsítő programokon, így a maratonokon és egyéb futóversenyeken is. Az így megtapasztalt közös élmények nagy hatással vannak a csapatok összetartó erejére, új élményeket jelentenek, és hozzájárulnak egy jobb, tartósabb és inspirálóbb csapatszellem kialakításához. 
 
A SUHANJ! Alapítványnak gyűjtött támogatáshoz az AccorHotels központi beszerzési partnerei is hozzájárulnak: Bau-Comp Kft., Bonitas Kft., Innoreal Kft., Macro Air Légtechnika Kft. és In-Kal Zrt.
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai