hirdetés
hirdetés

Megváltozott az Erzsébet-utalvány neve és külleme

 Az év elejétől megváltozott néven és megjelenéssel adják ki az Étkezési Erzsébet-utalványt, ettől függetlenül mind a tavaly, mind az idén kiadott utalványok érvényesek - közölte a Nemzeti Üdülési Szolgálat (NÜSZ) logisztikai igazgatója a szolgáltató csütörtöki sajtótájékoztatóján a fővárosban.

hirdetés

Uhrinyi Tamás felidézte: a már ismert Étkezési Erzsébet-utalvány és Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány mellé a NÜSZ január közepétől vezette be három új utalványát, az Iskolai Erzsébet-utalványt, a Szabadidő Erzsébet-utalványt, valamint az Ajándék Erzsébet-utalványt.

Ezzel egy időben egységesítették az utalványcsalád tagjainak megjelenését, új, kiegészítő biztonsági elemekkel látták el, és a fogyasztásra kész étel, valamint étkezési szolgáltatás vásárlására felhasználható utalvány az Étkezési Erzsébet-utalvány nevet kapta - számolt be a változtatásokról a logisztikai igazgató.

Hangsúlyozta: mind a régi, mind az új típusú utalvány forgalomban lehet, mindegyik érvényes és beváltható, ezért a felhasználóknak nincs okuk az aggodalomra. A NÜSZ minden szükséges lépést megtesz annak érdekében, hogy az utalványok biztonságosan felhasználhatók legyenek.

Hozzáfűzte: a regisztrált munkáltatók száma jelenleg már meghaladja a 40 ezret, a felhasználóké a kétmilliót, az elfogadóhelyeké pedig a 40 ezret.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Na ennek sincs sok értelme! A XXI. században papír alapon gyártani utalványokat (mint annak idején a szoptatós anyáknak a tejjegyet) röhej! Ott van pl a Széchenyi kártya
alszámla zsebekkel, pont ugyanúgy jó lenne erre a célra egy ERZSÉBET Kártya, csak akkor lényegesen egyszerűbb lenne az elszámolás, nem kéne erdőnyi fát kivágni, a
gyártásához, majd a visszagyűjtöttet megsemmisíteni és újrahasznosítani. Igaz így legalább kétszer annyi ember kell hozzá!
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai