hirdetés
hirdetés

Melyek Sárvár legnagyobb vonzerői?

Még mindig a fürdő és a Nádasdy-vár a legnagyobb vonzerő, de egyre több turista próbálja ki az új attrakciókat is Sárváron - közölte szerdán a sárvári TDM.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Több száz nevezés érkezett a Sárvár Tourist és TDM Nonprofit Kft. nyári nyereményjátékára. A fürdőváros turisztikai szakemberei az akciójukkal ezúttal arra próbálták ösztönözni a Sárváron nyaralókat, hogy minél több helyi attrakciót próbáljanak ki a vakációjuk alatt.

 A játékban résztvevők az egyes sárvári szolgáltatások igénybevételekor kapott blokkon lévő AP-kód feltöltésével indulhattak az ajándékokért. A főnyeremény a Spirit Hotel Thermal Spa***** Superiorban eltölthető wellness pihenés volt, de lehetett nyerni múzeumi és kalandparki belépőt, valamint kedvezményes szállásfoglalásra jogosító kupont is - részletezte a játék menetét Haller Ferenc, a TDM ügyvezetője.

 A nyereményjátékunk láthatóan nagy sikert aratott a városba érkező turisták körében - mondta a szakember. - Hiszen több olyan vendég is regisztrált a játék weboldalán, aki tíznél is több AP-kódot küldött be. Ami egyebek mellett azt jelzi, hogy ezeknek a turistáknak meglehetősen akívan telt a sárvári nyaralása. Ennek kifejezetten örülünk, ahogy annak is, hogy egyetlen kódot kevesen küldtek, hiszen játékosonként átlagosan három volt a nevezések száma.

Haller Ferenc hozzátette: a regisztrált adatokból jól látszik, hogy a legnagyobb attrakció még mindig a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő, az AP-kódok legnagyobb aránya az itt kapott blokkon szerepelt. A játék során feltöltött adatokból az látszik, hogy a népszerűségi lista második helyén a Nádasdy Ferenc Múzeum áll, ezt követi az arborétum.

A TDM ügyvezetője szerint külön öröm az is, hogy a vendégek már nem csak a TOP attrakciókat keresik Sárváron. Sokan mennek például helyi étterembe. A Tinódi Étteremben, az Oázis Étteremben, a Banya Tanya és a Várkapu vendéglőben kapott blokkok AP-kódjával is számos vendég indult a helyi szolgáltatók által felajánlott nyereményekért. De volt, aki a kalandparkban járt, a városi tavon bérelt csónakot vagy a Kossuth téri Levendula fagyizóban kóstolt kézműves fagyit. Többen ezeket a helyszíneket adták meg a regisztrációkor.

Haller Ferenc úgy látja: a kapott eredmények azt jelzik, hogy a legnagyobb vonzerőt továbbra is a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő, valamint a Nádasdy Ferenc Múzeum jelenti a fürdővárosban. Viszont mindezekkel együtt az is kiderült, hogy egyre többen ismerik fel azt is: Sárváron ma már egy hosszú hétvégénél több nap is tartalmasan eltölthető.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai