hirdetés
hirdetés

Melyik zsebből mire költhet?

Majd két éve létezik a SZÉP kártya, ami az Üdülési csekket váltotta fel, de szolgáltatásait tekintve ma már sokkal több mindenre használható a plasztiklap.

hirdetés

Nagyon fontos információ, hogy a SZÉP kártyák alszámlái között nincs lehetőség utólagos átcsoportosításra. Vagyis év elején érdemes a munkáltatónak olyan módon megbízást adni a feltöltésre, hogy előtte nagyjából végiggondolja, az év során milyen jellegű kiadásokat és körülbelül mekkora értékben szándékozik SZÉP kártyájáról fedezni.

Alább 5 új felhasználási módról olvashat:

Fesztiválok, koncertek

Sziget Fesztivál, Balaton Sound, Budai Gourmet Fesztivál. Ezek közül mindegyik rendezvényre válthat jegyet OTP SZÉP kártyájával, a szabadidő alszámlára töltött összegből.

Autókölcsönzés

A SZÉP kártya sokoldalúságát bizonyítja, hogy akár autókölcsönzést is fizethet vele, hasonlóan egy bankkártyához. Ehhez szintén a szabadidő alszámlára utalt összegre van szükség. Természetesen nemcsak autókat, de biciklit, vagy bármilyen más sporteszközt is kölcsönözhet már SZÉP kártyával. Például egy balatoni biciklitúrához szükséges minden kelléket fizethet a plasztiklap segítségével.

Fürdőzés és teljes rekreáció

A 2012-es évtől a SZÉP kártyát már fürdő és strandbelépő vásárlására is felhasználhatja. Ez azt jelenti, hogy az OTP SZÉP kártyával fizethet a Széchenyi fürdőben, de akár a Tisza tói strandon is. Mindezt a szabadidő alszámla terhére.

Strandbüfétől a Gundelig

A vendéglátás alszámlát használva a legtöbb strandbüfében csillapíthatjuk éhségünket, de az ország mintegy 14 000 vendéglátóhelyén is elfogadják a SZÉP kártyát, a legkisebbtől a legnagyobbakig.

Online Fizetés

Az OTP Pénztárszolgáltató ügyfelei az online fizetési lehetőségnek köszönhetően akár az egy év múlva esedékes nyaralásukat is lefoglalhatják és kifizethetik kártyájuk segítségével. Az OTP SZÉP kártya hálózatában ugyanis számos ilyen lehetőséget is kínáló szálláshely van.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai