hirdetés
hirdetés

Nagy sikerrel indult az Orex Travel szezonja

A Török Riviéra szépségeihez kerülhettek közel az Orex Travel partnerei, akik május 19-e és 26-a között nyerhettek betekintést a tour operátor különleges szállodai és élménykínálatába - közölte szerdán az utazásszervező.

hirdetés

A 40 fős szakmai csoport a Törökország specialista Orex Travel tulajdonosa, az antalyai székhelyű Anex Group jóvoltából bejárhatta Antalya, Belek, Side és Alanya színpompás térségét. A 37 országban működő társaság chartere már május végén is maximális kihasználtsággal, teltházzal indult útnak. Ez is mutatja, hogy Törökország a legkedveltebb magyar célpontok közé tartozik. A térség igazi vonzereje a változatos és izgalmas tengerpartok sokaságában, a figyelmes vendégszeretetben, a végtelenül színes és ízletes fogásokkal lenyűgöző konyhában rejlik: ezek szinte azonnal rabul ejtenek bárkit, emiatt érdemes újra és újra felkeresni Törökországot.

„A tavalyi év végén debütált tour operátor olyan élményeket garantál ügyfeleinek, melyeket csak egy olyan csoport tagjai adhatnak meg, akik saját szállodákkal, tőkeerős, biztos háttérrel rendelkeznek Törökországban is” — vélik az Orexnél. A valamivel több mint 2 órás repülőút végén a hazai iroda marketingért felelős munkatársa, Ruszkovszki Eszter és egy magyarul beszélő török idegenvezető várta az utazókat. Segítségükkel a szakmai csoport alaposan feltérképezhette a térség legkedveltebb városainak szállás lehetőségeit, a résztvevők az egyhetes túra során több mint 20 szállodát tekintettek meg.

Fotó: Orex Travel

Aki néhány év után tért ismét vissza a török tengerpartra, annak kellemes meglepetésekben lehetett része. Több szállodát felújítottak, változott a programok és a vendégek által igénybe vehető csomagok kínálata is, illetve még színesebb és exkluzívabb lett a szolgáltatások palettája. A családdal utazóknak remek hír, hogy az Orex ajánlataiban szereplő törökországi szállodák közül a Side-ben található az 5 csillagos Sueno Hotels Beach Side-ben és felújított, panorámás és tengerparttal rendelkező a Novum Gardenben, valamint a Side Breeze Hotelben is lesznek magyarul beszélő gyermek animátoraik. „Így az itt pihenők, vagy aktívan kikapcsolódók számára garantált, hogy gyermekeik sem unatkoznak majd, hiszen délelőtt kézműveskedhetnek, míg délután aktívabb programokkal, este pedig mini discoval szórakoztatják majd a kicsiket és a kicsit nagyobbakat egészen 12 éves korig az Orex Kids Club keretein belül” - teszik hozzá.

Az Orex szállodai kínálata azonban a 3 és 4 csillagos helyszíneken felül további csodás lehetőséget rejt. A családias szállodák mellett a luxust kedvelők is elégedetten válogathatnak, hiszen több kiváló desztinációt és minden igényt kielégítő, különleges 5 csillagos hotelt is találhatnak. Az Anex Group zászlóshajójaként jegyzett, saját tulajdonú Selectum Luxury Resort tartott workshopon a szakmai csoport betekintést nyerhetett az Orex Travel terveibe, illetve megtudhatta, hogy biztonsági tőkeemelést hajtanak végre 100 millió forintos árbevételig, ami majd később még magasabb összegre, 500 millió forintra emelkedik, így garantálva az utasok feltétlen biztonságát.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai