hirdetés
hirdetés

Repülőhalak a Fertő-tónál!

A közelmúltban nyitotta meg újra kapuit a Family Park Neusiedler See.

hirdetés

A Burgenlandban, a St.Margarethen és Rust között, a Fertő tó közelében fekvő, korábban Meseparkként ismert létesítmény a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően valódi családi parkká nőtte ki magát. A szabadidőpark mára a hazai utazóközönség körében is népszerű vidámparkként és állatkertként is működik. A létesítmény idén a 44. szezonját kezdi. 

A Family Park területe több mint 140 ezer négyzetméter. Tavaly több mint 400 ezer osztrák és külföldi, köztük sok magyar látogató kereste fel. Az elmúlt évben voltak olyan napok is, amikor akár 6 ezren is megfordultak a parkban. Közöttük nagyon sok a vissza-visszatérő vendég.

Az üzemeltető fontosnak tartja, hogy évről-évre új attrakcióval rukkoljon elő. Az idei szezonra több mint három millió eurós költséggel fejlesztették, bővítették a parkot. Az összefg nagy részét az új, vízi bemutatótérre fordították, melyet egy kikötői területen alakítottak ki, és ahol többek között a repülő halak is a látványosság részét képezik. Emellett a vendéglátó egységek is megújultak.

Ausztria egyik legnagyobb  szabadidőparkjában számtalan ötletes lehetőséget talál a család minden tagja. Van kalandvár, meseerdőben, rejtelmes sziget. A bátraknak ott a villámsebességgel közlekedő hullámvasút, a tengeri sárkány pedig olyan magasba repít, hogy onnan be lehet látni az egész Fertő tavat.  A tanyán igazi traktorral lehet traktorozni, az állatokat pedig nem csak simogatni, hanem etetni is lehet.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai