hirdetés
hirdetés

Nyíregyházi turné Nagyváradon

A 6. Szent László Napokat 2018. június 18-24. között rendezték meg a romániai Bihar megye székhelyén, ahol Nyíregyháza város a vásárosnaményi Tourinform irodával és a baktalórántházi Fenyves**** Szálloda és Konferencia Központtal közösen Szabolcs-Szatmár-Bereg megye turisztikai kínálatát népszerűsítette.

hirdetés

A rendezvényt a meglehetősen változó időjárás ellenére is nagy érdeklődés övezte, hiszen Nyíregyháza és a Nyírség turisztikai attrakcióiról, csomagajánlatairól szóló kiadványok szinte mind elfogytak. A figyelemfelkeltő stand vonzotta az érdeklődőket, de különösen a gyerekeket: a „Helló Nyíregyháza” fotófal, valamint a Nyíregyházi Állatpark fehér tigris jelmeze mellett a legnagyobb népszerűségnek a LEGO játszóház örvendett.

Fotó: Nyíregyháza TDM

„A Nyíregyházi TDM és a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. munkatársai először vettek részt a nagyváradi rendezvényen. A sikeres bemutatkozás eredményeképpen reméljük, hogy még több turista érkezik majd városunkba és tovább nőnek a román vendég- és vendégéjszaka számok a kereskedelmi szálláshelyeken” – tájékoztatta szerkesztőségünket Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai