Nyugalom szigete a belvároshoz közel, a zajtól mégis távol

Az Anna Hotel Budapest, a főváros egyik legújabb szállodája, 2017 szeptemberében nyitotta meg kapuit. Ugyan külső kerületben helyezkedik el, megközelítése mégis kiváló akár tömegközlekedésről, akár személyautóról legyen szó.

Célunk, hogy vendégeinknek nyugodt pihenést, és kellemes kikapcsolódást biztosítsunk. Az épületben 11 exkluzív egyágyas, 37 kétágyas szoba és egy 4 személy befogadására alkalmas, komfortos apartman található. A vendégeink kényelmét az egyedi tervezésű bútorok, az elegáns berendezés, valamint a modern, klimatizált helyiségek teszik teljessé. Mindemellett a szemet gyönyörködtető kertnek köszönhetően a hotel minden évszakban elképesztő látványt nyújt.

A szálloda közvetlen szomszédságában található a Mimama Konyhája, mely ínycsiklandozó fogásokkal kényezteti vendégeink ízlelőbimbóit.

Az ételek különlegességét a válogatott, helyben termett vagy termesztett alapanyagok adják, melyeket szakértő séfeink utánozhatatlan kombinációkban állítanak össze minden érzékszervet kényeztető gasztronómiai élményekké. A fogások ízvilágában elsősorban a magyar konyhára jellegzetes vonásokat vélhetjük felfedezni némi csavarral megfűszerezve.

Az igazi kuriózumok alapanyagai a Baumgartner család mintagazdaságából érkező mangalicák és magyar tarkák. A gazdaság tisztavérű szőke mangalicája a Magyar Gasztronómia Egyesület Aranyszalag Minőség tanúsítványát is megkapta 2015-ben.

Az ételek megálmodása mellett a berendezésre is különösen nagy figyelmet fordítottunk. Fontosnak tartottuk, hogy az étterem az otthon biztonságos, szerető hangulatát árassza, így vendégeink nyugodtan átadhassák magukat a gasztronómiai élvezeteknek. Az egyedi tervezésű bútorok, a látványkonyha, a különleges bor- és pálinkaválaszték, valamint a kézműves sörök széles skálája tesz tökéletessé minden étkezést.

(X)


KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest

KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest 

A belföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 14, a külföldi vendégéjszakáké 24 százalékkal emelkedett.
Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá

Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá 

Adománygyűjtő akciót hirdetett a visegrádi hotel vezetősége.
A hotel, amely csak vonattal érkező vendégeket fogad

A hotel, amely csak vonattal érkező vendégeket fogad 

Norvégia legnagyobb fjordja közelében, gyönyörű környezetben fekszik a Vatnahalsen Hotel.
Luxusszálloda egy XVII. századi kastélyból

Luxusszálloda egy XVII. századi kastélyból 

A Château Neercanne egykor bárók otthona volt, ma Michelin-csillagos étterme miatt Hollandia kedvelt luxusszállodájává vált.
Szallas.hu: húsvéti locsolkodás helyett wellnesshotelben lazulás

Szallas.hu: húsvéti locsolkodás helyett wellnesshotelben lazulás 

A négynapos húsvéti hosszú hétvége és a tavaszi szünet sok magyarnak üdüléssel telik a szállásfoglaló portál adatai szerint.
Méhlegelő és gólyafészek: az ötcsillagos tokaji ház zöld szintet lépett

Méhlegelő és gólyafészek: az ötcsillagos tokaji ház zöld szintet lépett 

A Minaro Hotel Tokaj MGallery Magyarországon másodikként megszerezte a Green Key minősítést.
MTÜ: arattak Budapest és a fürdővárosok szálláshelyei az idei első hosszú hétvégén

MTÜ: arattak Budapest és a fürdővárosok szálláshelyei az idei első hosszú hétvégén 

Erős forgalom jellemezte a turisztikai szezonnyitónak is tekinthető március 15-i hosszú hétvégét, írták friss közleményükben.
Miért fontos, hogy őszinte legyen a recepciós mosolya?

Miért fontos, hogy őszinte legyen a recepciós mosolya? 

Utazni, új helyeket megtapasztalni élmény, de vajon élmény lehet-e egy ilyen helyen dolgozni? 
Az Év Alvásbarát Szállodája ez a belvárosi hotel lett

Az Év Alvásbarát Szállodája ez a belvárosi hotel lett 

Átadták az Alvásbarát Szálloda idei minősítési díjait az Alvás Világnapja alkalmából a Magyar Tudományos Akadémián.
Újabb hétvége, újabb tűz  egy hotelben

Újabb hétvége, újabb tűz egy hotelben 

Ezúttal egy etyeki szálláshelyen égett a berendezés.

Interjú

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet”

„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet” 

 Molnár Judittal, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) elnökével beszélgettünk.
Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról

Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról 

Sokak előtt ismert a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós és a Budavári Önkormányzat jelenlegi vezetője, Váradiné Naszályi Márta polgármester között zajló vita. Erről és a turistabuszok ügyéről is beszélgettünk.