hirdetés
hirdetés

INDUL A REGISZTRÁCIÓ A NYÁRI BELFÖLDI FORGALOMÉLÉNKÍTŐ KAMPÁNYRA

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) országos, desztináció alapú kommunikációs kampányt tervez 2018. május 15. és június 30. között, amelyben szálláshelyek, vendéglátóegységek, fürdők, illetve egyéb turisztikai szolgáltatók/attrakciók aktív közreműködésére is számít. A kampány célja, hogy bemutassa, Magyarország egy négy évszakos úti cél, így a nyári főszezonban is számos rejtett kincseket tartogat a belföldi utazók számára, az ország kulturális és aktív programkínálata és élményígérete nagyon sokszínű.

hirdetés

A kommunikáció fókuszában az áll, hogy gondoljuk tovább a klasszikus nyaralást és a klasszikus nyaralóhelyeket, gondoljuk újra a belföldi utazást, keressünk fel új helyeket, próbáljunk ki új programokat, hiszen Magyarország sokkal izgalmasabb, sokkal többet tartogat annál, mint azt sokan gondoljuk, és mindenki megtalálhatja itthon is az új kedvenc helyeit.

fotó: mtu.gov.hu

Az MTÜ 2018. május 15-én induló kommunikációs kampányában is az utazási döntések meghozatalában kíván segítséget nyújtani. Bemutatja egy-egy desztináció rejtett kincseit, felhívja a figyelmet az ebben az időszakban látható és látogatható kulturális attrakciókra, elérhető élménykínálatra. Emellett aktív kikapcsolódási lehetőségeket is ajánl az utazóknak.

Az MTÜ ezúton várja azon magyarországi szállodák, fürdők, attrakciók jelentkezését, amelyek 2018. május 15. és augusztus 20. között „Helló nyár!” néven speciális ajánlatot hoznak létre, értékesítenek és népszerűsítenek saját csatornáikon keresztül.

fotó: mtu.gov.hu

A nyári utazásra serkentő ajánlat, azaz a „Helló nyár!” tartalmát minden partner egyénileg határozza meg, de az MTÜ javaslatot tesz a leginkább kedvező ajánlat megfogalmazására: előfoglalási akció, kedvezményes szolgáltatás és/vagy többletszolgáltatás biztosítása. Az ajánlat célja, hogy segítse az egyes turisztikai élményelemek láncba rendezését a kiemelt desztinációkban.

Az MTÜ a forgalomélénkítő kampányhoz csatlakozó partnereket a kampány weboldalán gyűjti össze és teszi közzé, illetve átfogó, országos kampányában kiemelten népszerűsíti majd a csatlakozó partnereket a weboldalon. Ezen kívül 2018. május 15-június 30. között intenzív kommunikációs kampányt folytat és influenszereket von be (televízióban, nyomtatott és online sajtóban és a közösségi felületeken) annak érdekében, hogy minél többen kapjanak kedvet a nyári utazáshoz és rekreációhoz.

Kérjük, hogy a kampányhoz való csatlakozási szándékukat legkésőbb 2018. április 19-ig szíveskedjenek jelezni
ezen a weboldalon, amelyet követően az MTÜ képviselője felveszi az Önökkel a kapcsolatot a jelentkezés véglegesítése érdekében. A kampányhoz való csatlakozás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Kérjük továbbá leendő együttműködő partnereinket, hogy a nyári kampányhoz kapcsolódó speciális ajánlat nevét a következőek szerint szíveskedjenek használni: Helló nyár!

A Magyar Turisztikai Ügynökség számít szíves együttműködésükre a belföldi turizmus fellendítése érdekében!

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai