hirdetés
hirdetés

Spanyolországi tanulmányút az IBUSZ szervezésében

Május közepén egy 1 hetes repülős, felejthetetlen spanyolországi study tourra hívta meg legnagyobb viszonteladó partnereit és saját irodahálózatának legjobb értékesítő munkatársait az IBUSZ. A tanulmányút apropója, hogy az IBUSZ idén újdonságként, egyedülálló módon közvetlen charter járatot üzemeltet Budapestről és Debrecenből Barcelonába. Az utasok a már jól ismert Costa Brava-i üdülőterületek mellett az idei szezontól már a Barcelonától délre fekvő Costa Dorada üdülőterület szállásajánlatai közül is választhatnak: Salou és Cambrils szépen felújított szállodái szerepelnek az IBUSZ kínálatában. A környék egyik nagy vonzereje a családosok számára PortAventura, mely Dél-Europa legnagyobb élményparkja.

hirdetés

A 48 fős csapat egy igazán tartalmas és mozgalmas hetet töltött együtt. Mindkét terület bőséges szálláskínálatát megtekintették, mintegy 17 db. különböző kategóriájú szálloda bejárására volt lehetőség,  de emellett számtalan program várta a csapatot mindkét területen kiválóan felkészült, Spanyolországban élő magyar idegenvezetőkkel. A Salou-i Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából egy élménydús napot tölthettek a résztvevők  PortAventurában, ahol a bátrabbak többek közt kipróbálták a Ferrari Land híres Red Force hullámvasútját is. Megtekintették az ókori alapítású Tarragonát, eljutottak az ismert zarándokhelyhez, Montserrat apátsághoz. Egy hajókirándulás során tekinthették meg a „vad part” zegzugos öbleit és Tossa del Mar városkát. Az egyik legkülönlegesebb program során eljutottak a magyarok által még kevésbé ismert toszkán stílusú Pals középkori városkába és a „spanyol Velencébe”, Empuriabravara is, ahol a csapat önállóan vezethető elektromos kis hajókkal fedezte fel a csatorna mentén pálmafákkal szegélyezett luxusvillákat.

Empuria Brava, fotó: Mészáros Emese

Nem maradhatott ki természetesen Barcelona a katalán főváros felfedezése sem, ahol a csapatnak volt szerencséje a Barcelonai Idegenforgalmi hivatal jóvoltából a két nagy attrakciót, a Sagrada Familiát és a Camp Nou stadiont is helyi szakszerű vezetéssel megismerni.

Az IBUSZ az idei évtől ismét újra indította hajós üzletágát. Ezen apropóból a társaság nagy részének volt szerencséje egy Barcelonában állomásozó Norwegian hajót is meglátogatni, hogy betekintést nyerjenek egy tengerjáró hajó adta luxusszolgáltatásokba.

Az IBUSZ bízik benne, hogy a nagyszerűen sikerült előfoglalási eredmények után a study touron részt vevő kollégák még nagyobb magabiztossággal ajánlják majd ügyfeleiknek ezt a turisztikai szempontból igen vonzó térséget és teltházas járatok üzemelnek majd az egész nyári szezonban.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai