hirdetés
hirdetés

Szakmai és látogatói siker a 34. miskolci utazási kiállítás

Ismét szakmai és látogatói sikerrel zárult a XXIV., „Menjünk Világgá” utazási kiállítás Miskolcon az ITC Székházban. Idén a tengeri és folyami hajóutak, valamint Tokaj, a bor fővárosa volt a fő attrakció.

hirdetés

„Részünkről eredményesebb volt, mint a fővárosi kiállítás” – jegyezte meg az egyik legnagyobb, a vásáron kiállítóként résztvevő budapesti utazásszervező. „Meglepően sokan érdeklődtek a különböző hajóutak iránt, legyen az Földközi-tengeri, vagy folyami kirándulás” tudtuk meg a rendezvény egyik díszvendégétől , a hajóutak specialistájától, a Mahart Tours-tól.

A tavalyihoz képest a kiállítók száma idén 3-4 standdal kevesebb volt. Ennek oka, hogy több kiállító döntött úgy, hogy mással összefogva vesz részt a kiállításon. Egy éve 100 kiállító volt jelen, most 97.

A látogatók száma 7500 fő volt. A résztvevők elégedetten nyugtázták, hogy végre nem a katalógus gyűjtögetők, bámészkodók, hanem konkrét utazások iránt érdeklődők sokasága jött el a rendezvényre. Forgalom szempontjából mindkét nap erős volt, de a szervezők szerint szombaton lépni is alig lehettet az érdeklődőktől. Köszönhető ez a rendezvény kísérőprogramjainak is. A kicsik a Családi nap keretén belül interaktív játék délelőttön vettek részt, ahol az Útleveleikbe a különböző földrészek látogatását és pecsétjét követően bobpálya és kalandpark belépőket nyertek.

Délután a színházteremben megismerkedhettek a nézők egy tengeri hajóút csodáival, Tokaj és környéke látnivalóival. A Szlovák Idegenforgalmi Képviselet szervezésében juhtúrós sztrapacska kóstolással egybekötött „Pöstyén nevezetességei” programhoz csak hosszas sorbanállás után lehetett bejutni. A két napos rendezvényt Peter Sramek koncertje zárta.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol az idei Utazás kiállításról?

Kiadónk társoldalai