hirdetés
hirdetés

Turistákat lincseltek Madagaszkáron

Egy gyerekgyilkosság állítólagos elkövetőit lincselték meg Madagaszkár egyik turistaközpontjában. A helyi erők tehetetlenek voltak.

hirdetés

A Madagaszkár északnyugati partjainál fekvő Nosy Be szigetén a feldühödött tömeg halálra kínozta azt a két turistát, akiket egy nyolcéves gyerek megcsonkításával és megölésével gyanusítottak.

Napokkal a gyerekgyilkosságot követően a tömeg megostromolta a helyi rendőrség épületét, az elkövetőket keresve. A helyi erők többször is a levegőbe lőttek, hogy visszatartsák a tömeget. A támadásban legalább egy ember meghalt, kettő pedig megsebesült. A rendőrség megpróbálta meggyőzni az ostromlókat, hogy az állítólagos elkövetők nincsenek az őrsön, de ez nem tartotta vissza a lincselőket. A feldühödött tömeg nyolc házat is felgyújtott.

A lincselés áldozatait csupán Sebastien és Roberto néven sikerült azonosítani. A tömeg szerint a két férfi szervkereskedő volt, amit azok a kínzások alatt be is vallottak a támadóknak, mondta el a helyi rendőrség vezetője.

A párizsi kormányzat megerősítette, hogy az egyik férfi francia volt, míg a másikuk egyes tanúk szerint olasz. A szigeten tartózkodó többi turistának nem esett bántódása, ugyanakkor a francia konzulátus óva int Nosy Be és különösen a helyi strandok látogatásától.

(forrás: Fox News)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai