hirdetés
hirdetés

Turisztikai bemutatkozás Düsseldorfban

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Nonprofit Kft. turisztikai vállalkozások szíves figyelmébe ajánlja a Düsseldorfi Magyar Napokon való részvételi lehetőséget

hirdetés

Magyarország düsseldorfi Főkonzulátusa 2019. szeptember 5-8. között negyedik alkalommal rendezi meg a Düsseldorfi Magyar Napokat. A rendezvény az óváros szívében, a városháza előtti főtéren kerül megrendezésre. A magyar napok fővédnöke Thomas Geisel főpolgármester lesz.

A négynapos közönségrendezvény alkalmából felállított színpadon változatos kulturális programok is lesznek és a téren magyar kézműves vásár.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) részvételi lehetőséget kínál egy 5 x 5 méteres turisztikai promóciós sátorban partnerei részére. A társkiállító résztvevők száma korlátozott, így a jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadja a BFTK. A Düsseldorfi Magyar Napok keretein belül a Budapest sátorban való megjelenés díja összesen 195.000 Forint + ÁFA. A részvételi díj tartalmaz 1 db információs felületet (pult vagy asztalt) 1 db székkel. A kihelyezendő kiadványok kijuttatását a BFTK koordinálja társkiállítói költségmegosztás mellett. BFTK a Budapest-sátrat csak elegendő számú (legalább 4) társkiállító jelentkezése esetén tudja megszervezni.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a rendezvényen való megjelenés, várjuk szíves jelentkezését az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Jelentkezési határidő: 2019. április 17. szerda 12:00

További információért keressék Szabó Dániel piacmenedzsert a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen vagy a +36 1 803 78 59 vezetékes telefonszámon.

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai