hirdetés

Új vezetők a Danubius Hotels Group értékesítési csapatainak élén

Jelentős szakmai múlttal rendelkező két kolléga, Kristóf Kitti és Bak Enikő veszi át március 18-tól a Flamenco-Budapest és a GelAstEr klaszter értékesítésének vezetését

hirdetés

Kristóf Kitti

Március 18-ától új értékesítési igazgató, Kristóf Kitti vezeti a Danubius Hotel Flamenco és a Hotel Budapest (Flamenco-Budapest klaszter) csapatát. A szakember a Danubiustól távozó Prepuk Magdolna helyét veszi át a pozícióban.

Kristóf Kitti 2011 óta erősítette a Hotel Hungaria City Center és a Danubius Hotel Arena értékesítési csapatát, ahol Banquet és MICE sales managereként tevékenykedett. Korábban a két szálloda marketing feladatait is koordinálta, és számos nagy sikerű esemény, így például díjátadók, jubileumi ünnepség és szakmai képzések szervezését irányította. 

Bak Enikő

A Danubius Hotel Gellért, a Danubius Hotel Astoria City Center és a Hotel Erzsébet City Center szállodák (GelAstEr klaszter) értékesítési csapatának irányítását is új szakember látja el márciustól. 

A jövőben Bak Enikő, aki eddig is a szállodák üzletfejlesztési igazgatójaként dolgozott, egy személyben irányítja a három szálloda sales, revenue és marketing csapatának munkáját. Ezzel egyidőben Simon Bea korábbi értékesítési igazgató távozott a cégtől.

A húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkező Bak Enikő 2018-ban érkezett a Danubius Hotels Grouphoz. Ezt megelőzően az az Accor Hotels Group központjában Multi Hotel revenue managereként dolgozott. Korábban értékesítés, marketing, e-commerce és revenue menedzsment területek vezetése tartozott a feladatai közé a Mellow Mood Hotels szállodáiban és a Buddha-Bar Hotel Budapestben.

 

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai