hirdetés
hirdetés

Kálmán Imre Emléknapok Siófokon

Idén tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre Siófokon a Kálmán Imre Emléknapok. Az indulásakor csupán három napos rendezvény 2018-ban már csaknem egy teljes hétig várja szeretettel az érdeklődőket a Kálmán Imre Kulturális Központban.

hirdetés

Kálmán Imre, az operett műfaj kiválósága a siófoki szülői házból indult a világhírnév felé, és a város büszkén ünnepli szülöttét minden október végén – a zeneszerző születésnapjának hetén.

A színvonalas rendezvénysorozat kezdetétől az idei évben „Jajj cica…” címmel operettkiállítás is megtekinthető lesz egészen november 15-ig.  A Dunakeszi Szimfonikus Zenekar Gálaműsorában a Cirkuszhercegnő című nagyoperettet tekintheti meg a közönség, de a páratlan Vásáry André előadása sem maradhat el: az énekes az operett és musical estre a legnépszerűbb operettekből és klasszikus magyar filmekből válogatta össze az előadás dalait.

A hétvégén nemcsak a rendkívül izgalmasnak ígérkező operettgála szolgál majd érdekességként, hiszen – ahogy az elmúlt években – a Kálmán Imre Emléknapok idén is megszólítja a legifjabb érdeklődőket. A gyermekek „Mesés Operett” kézműves foglalkozáson vehetnek részt, és egy kedves gyermekoperett is várja szeretettel a leendő rajongókat. A programsorozat megkoronázásaként a Kálmán Imre Emlékplakett két díjazottjával, Peller Károllyal és Lehoczky Zsuzsával vehetünk részt egy zenés beszélgetésen.

A programokról és a jegyárakról részletes információ a HelloSiófok facebook oldalán, valamint a város hivatalos turisztikai honlapján, a hellosiofok.hu-n olvasható.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai