hirdetés
hirdetés

Unitravel-Utas Tours: stratégiai megállapodás köttetett

Stratégiai megállapodást kötött az Unitravel és a mezőkövesdi Utas Tours,  melynek keretében az Utas Tours átadja partnerkapcsolatait, és a márkanevet az Unitravelnek, míg az Utas Tours Kft. valamint a cég weboldala az Utas Tours ügyvezetőjévé marad.

hirdetés

A megállapodás értelmében az Unitravel átveszi az Utas Tours törzsutasbázisát és partnerkapcsolatait a cég két vezető kiutazási tevékenységében: síelés és horvátországi utak. Az érintett desztinációkra a megállapodás értelmében az Unitravel szervezi az utakat, melyeket az Utas Tours is értékesít. Mint dr. Érdi Gábor ügyvezető a Turizmus Online-nak elmondta, az Unitravel az idei téli szezon alatt már mintegy kétezer Utas Tours síelőt elutaztatott. Az utasok legnagyobb megelégedésére - tette hozzá Érdi Gábor.

Szintén a két fél között létrejött megállapodás értelmében az Utas Tours Kft. mint gazdasági társaság, továbbá a weboldal Érdi Gábor tulajdona maradt. A weboldalon az Utas Tours ügyfélforgalmi tevékenységet nem bonyolít, azon ajánlatok szereplnek, az utasok az Unitravellel kötnek utazási szerződést - tájékoztatott dr. Urbantsok Gábor, az Unitravel ügyvezetője, az Utas Tours márkanév új tulajdonosa.

Érdi Gábor a Turizmus Online érdeklődésére elmondta: a továbbiakban a weblap fejlesztésén, az online értékesítés lehetőségeinek kibővítésén dolgoznak majd kollégái. A cég honlapján napi 500-1500 egyedi látogatást regisztrálnak, melyet szeretnének napi 4-5 ezerre bővíteni. Ugyanakkor változatlan formában üzemel majd a cég nyíregyházi irodája.

Azon desztinációk esetén ahol az Unitravel érintett, ott a megállapodás szerint az Utas Tours csak az Unitravel által szervezett utakat értékesítheti, míg egyéb utaknál, más cégekét is - tudtuk meg.

Érdi Gábor úgy véli a két cég megállapodása révén a horvát utazási piac egy erős szereplővel bővül. „Az Unitravel és annak tulajdonosa dr. Urbantsok Gábor személye garancia arra, hogy az eddigi Utas Tours utasok a jövőben is a megszokott magas szinvonalú szolgáltatást kapják„ - mondta.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai