hirdetés
hirdetés

Wizz Air-segítség Aerosvit-utasoknak

A törölt Aerosvit-járatok utasai 10 990 forintért illetve 349 hrivnyáért foglalhatnak a Wizz Air járataira - közölte január 7-én késő délután a fapados.

hirdetés

A Wizz Air Magyarország és a Wizz Air Ukrajna ma bejelentette, hogy az Aerosvit bajba jutott utasainak a segítségére siet. Azok az utasok, akiknek valamelyik Kijev- Budapest vagy Kijev-Varsó között közlekedő, törölt Aerosvit járatra van jegyük, a Wizz Air telefonos ügyfélszolgálatán keresztül, 10 990 forintért illetve 349 ukrán hrivnyáért (+foglalási díj) foglalhatnak jegyet a Wizz Air Katowice-Kijev vagy Budapest-Kijev járataira.

Amint arról korábban beszámoltunk, az ukrán légitársaság felett már tavaly év végén gyülekeztek a viharfelhők, de még a legutóbbi hírek is arról szóltak, hogy mindent megtesznek a zökkenőmentes üzletmenet fenntartása érdekében. A hétvégén rendben közlekedett is a légitársaság budapesti járata, január 7-én reggel azonban törölték a Budapest-kijevi járatot. Az is tény ugyanakkor, hogy a téli időszakban más légitársaságnál is előfordulnak járattörlések, ha nem megfelelő egy-egy gép töltése. 

Amennyiben az Aerosvit a Kijevből London Gatwick repülőtérre közlekedő útvonalán is törölné járatait, a Wizz Air 50,99 fontért (+foglalási díj) kínál majd az érintett utasok számára jegyeket a London Luton reptérről induló járataira. A Wizz Air azért kínálja fel ezeket a különlegesen alacsony viteldíjakat, hogy segítsen minimalizálni az Aerosvit utasai által elszenvedett kellemetlenségeket a mostani ukrán ünnepi időszak alatt. Ezek a speciális árak csak a rendelkezésre álló helyek függvényében elérhetők, így a Wizz Air azt tanácsolja az utasoknak, hogy aki élni akar a lehetőséggel, minél hamarabb intézze el foglalását.

A Wizz Air telefonos ügyfélszolgálatainak elérhetőségei: Magyarország: 0690-181-181 Lengyelország: 0703-60-39-93 Ukrajna: 044-206-4-888 Egyesült Királyság: 0906-959-0002

„A Wizz Air elkötelezett a megbízható légiközlekedés mellett, amelyet minden országban biztosítani kell, ezért reméljük, hogy az Aerosvit utasait Magyarországon, Lengyelországban és Ukrajnában érintő fennakadások minimalizálhatók vagy elkerülhetők – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air kommunikációs vezetője.

Az ukrán ünnepek miatt ez az időszak csúcsszezonnak számít, ezért az érintett utasok nehézségekbe ütközhetnek, amikor átszervezik utazásukat. A foglalás a Wizz Air telefonos ügyfélszolgálatán keresztül lehetséges január 15-ig. A kedvezményes viteldíjak igénybevételéhez az utasoknak be kell mutatniuk az eredeti Aerosvit repülőjegyüket a reptéren.

“Az Aerosvit több járatát is törölték, ez számos utasnak okozott kellemetlenséget, éppen az év egyik legforgalmasabb időszakában – mondta Bus Ákos a Wizz Air Ukrajna vezérigazgatója. A Wizz Air Ukrajna elkötelezett az ukrán légiközlekedés és az utasok mellett, csapatunk Kijevben még az ünnepi időszakban is túlórázik, hogy minél több reptéren rekedt Aerosvit utast hazajuttassunk a családjához.”

* Az ajánlat egy útra szól, 2013. január 7. és 31. közötti utazásra. Azok az utasok, akik 2013. január 7. és 31. közötti utazásra szóló érvényes Aerosvit elektronikus jeggyel rendelkeznek, a hozzájuk legközelebb eső Wizz Air telefonos ügyfélszolgálatot hívhatják, ha igénybe akarják venni a Wizz Air speciálisan nekik szóló viteldíjait. Az utasoknak be kell mutatniuk az utazáshoz az eredeti Aerosvit repülőjegyüket. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
"A Wizz Air telefonos ügyfélszolgálatainak elérhetőségei: Magyarország: 0690-181-181"
Azon csodálkozom, hogy a Fogyasztóvédelemnél és az utasoknál még nem verte ki a biztosítékot, hogy egy cég ügyfélszolgálatát olyan emelt díjas 90-es telefonszámon
lehet elérni, hosszas kapcsolgatás után, ami olyan árfekvésben dolgozik, mint ha egy szex vonalat hívna fel a problémával a légitársasághoz forduló utas!
Tisztelt Szerkesztőség! Nem kéne ennek utána menni a Fogyasztóvédelemnél?
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai