hirdetés
hirdetés

Archív

FIGYELEM!
Ez a hirdetés már valószínűleg nem aktuális.

idegenforgalmi ügyintéző 8 órában

Turizmus / Hotel / Vendéglátás > Idegenforgalmi értékesítő

A kulturális utakat szervező Anima Travel azonnali kezdéssel idegenforgalmi ügyintézőt keres. Pályakezdők is jelentkezhetnek.
favourite
Cégnév
Anima Travel Kft.
Elvárások
Önálló, precíz munkavégzés, a cég és a minőségi szolgáltatások iránti teljes elkötelezettség, az utazásszervezés, az utasok és a kultúra szeretete. Jó kommunikációs készség, talpraesettség, rugalmasság, megbízhatóság, pozitív, problémamegoldó beállítottság. Stabil felhasználói szintű számítógépes ismeretek. Erős angol középfokú nyelvismeret szóban és írásban.
Amit ajánlunk
Értékteremtő munka egy jó hangulatú csapatban, változatos feladatok, folyamatos szakmai fejlődés, izgalmas kihívások és sikerélmény!
Feladatok
Az utazási iroda működéséhez tartozó adminisztratív feladatok ellátása, bejövő emailek és telefonok kezelése, visszaigazolások és számlázás, ügyfélkapcsolattartás, utasok személyes tájékoztatása, idegennyelvű levelezés partnereinkkel. Részvétel a kommunikációs és marketing feladatokban (hírlevél, honlap, facebook). A referensek és a cégvezető munkájának támogatása.
Előny
Az erős angol mellett német (és vagy további) nyelv középfokú ismerete. Számítógépes és képszerkesztői ismeretek. Néhány éves idegenforgalmi vagy kulturális területen szerzett tapasztalat.
Szükséges nyelvismeret
Angol közép
Egyéb megjegyzés
Szeretsz olyan munkát végezni, ami feltölt és amiben hasznosnak érzed magad? Szeretsz a cég küldetése mentén teljes erőbedobással és egy jó csapattal együttműködve, a közös sikereket megélve dolgozni? Maximalista, dinamikus és vidám vagy? Jelentkezz, ismerjük meg egymást!
Teljes szöveg
A kulturális utazásokat szervező (kiutazás és beutaztatás egyaránt) Anima Utazási Iroda azonnali munkakezdéssel keres idegenforgalmi ügyintézőt teljes munkaidős állásban budapesti irodájába. Stabil angol középfokú nyelvtudás elvárás, német nyelv középfokú ismerete jelentős előny. Felsőfokú végzettség és kulturális tudás, érdeklődés szükséges. Az új koncepció alapján induló irodába nagyszerű, sok éves / évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégáink mellé, lendületes csapatunkba keresünk fiatal, fejlődni vágyó munkatársat. Pályakezdők jelentkezését is örömmel fogadjuk! Adminisztratív, kommunikációs és marketing feladatok, valamint a referensek és cégvezető munkájának támogatása, egyes utazásszervezői részfeladatok is a munkakörhöz tartoznak.
Jelentkezés
A fényképes önéletrajzokat, valamint részletes személyes bemutatkozást, fizetési igény megjelölését, esetleges korábbi munkatapasztalatokat és jövőbeli terveket is tartalmazó motivációs levelet az info@anima.travel email címre várjuk. Rátermett pályakezdők is jelentkezhetnek!
pozíció típusa Pozíció tipusa Gyakorlati hátteret igénylő pozíció (1-3 év)
szükséges végzettség Szükséges végzettség Felsőfok
munkaidő Munkaidő Teljes munkaidő
munkavégzés helye Munkavégzés helye Budapest
subscribe
Szeretne értesítést kapni, ha hasonló álláshirdetés érkezik?
Idegenforgalmi értékesítő
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ausztriai állásajánlataink