hirdetés
hirdetés

Archív

FIGYELEM!
Ez a hirdetés már valószínűleg nem aktuális.

Referens / irodavezető 6-8 órában

Turizmus / Hotel / Vendéglátás > Kiutaztatási referens

A kulturális utakat szervező Anima Travel azonnali kezdéssel referens/irodavezetőt keres.
favourite
Cégnév
Anima Travel
Elvárások
Önálló, precíz munkavégzés, a cég és a minőségi szolgáltatások iránti teljes elkötelezettség, az utazásszervezés, az utasok és a kultúra szeretete. Jó kommunikációs készség, talpraesettség, rugalmasság, megbízhatóság, pozitív, problémamegoldó beállítottság. Stabil felhasználói szintű számítógépes ismeretek. Minimum erős angol középfokú nyelvismeret szóban és írásban. Több éves szakmai tapasztalat kulturális utak szervezésében, az iroda napi ügyeinek koordinálásában.
Amit ajánlunk
Értékteremtő munka egy jó hangulatú csapatban, új turisztikai termékek fejlesztése különböző célcsoportoknak.
Feladatok
Az utazási iroda működéséhez tartozó feladatok koordinálása az ügyintéző munkájának irányításától a marketing feladatok tervezésén át pénzügyi területig. Referensi feladatok kiutaztatási és beutaztatási területen. Együttműködés a többi referenssel és a cégvezető munkájának támogatása.
Előny
Az erős angol mellett német (és vagy további) nyelv középfokú ismerete. Stabil számítógépes ismeretek, Európa és a világ fő kulturális desztinációinak ismerete, a kultúra és a történelem szeretete. Több éves utazásszervezésben szerzett tapasztalat.
Egyéb megjegyzés
Szeretsz olyan munkát végezni, ami feltölt és amiben hasznosnak érzed magad? Szeretsz a cég küldetése mentén teljes erőbedobással és egy jó csapattal együttműködve, a közös sikereket megélve dolgozni? Maximalista, dinamikus és vidám vagy? Jelentkezz, ismerjük meg egymást!
Teljes szöveg
A kulturális utazásokat szervező (kiutazás és beutaztatás egyaránt) Anima Utazási Iroda azonnali munkakezdéssel keres referens/irodavezetőt 8 vagy 6 órás munkaidőben budapesti irodájába. Erős, minimum angol középfokú nyelvtudás elvárás, német nyelv középfokú ismerete jelentős előny. Felsőfokú végzettség és kulturális tudás, érdeklődés szükséges. Az új koncepció alapján induló irodába nagyszerű, sok éves / évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégáink mellé, lendületes csapatunkba keresünk utazásszervezésben, irodavezetésben tapasztalattal rendelkező munkatársat. A referensi munka mellett adminisztratív, pénzügyi, kommunikációs és marketing feladatok, az ügyintéző irányítása, valamint a referensek és cégvezető munkájának támogatása is a munkakörhöz tartoznak.
Jelentkezés
A fényképes önéletrajzokat, valamint részletes személyes bemutatkozást, fizetési igény megjelölését, esetleges korábbi munkatapasztalatokat és jövőbeli terveket is tartalmazó motivációs levelet az bekefi.anna@anima.travel email címre várjuk.
pozíció típusa Pozíció tipusa Gyakorlati hátteret igénylő pozíció (>3 év)
szükséges végzettség Szükséges végzettség Felsőfok
munkaidő Munkaidő Teljes munkaidő
munkavégzés helye Munkavégzés helye Budapest
subscribe
Szeretne értesítést kapni, ha hasonló álláshirdetés érkezik?
Kiutaztatási referens
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ausztriai állásajánlataink