hirdetés
hirdetés

Archív

FIGYELEM!
Ez a hirdetés már valószínűleg nem aktuális.

Idegenforgalmi ügyintéző és referens 8 órában

Turizmus / Hotel / Vendéglátás > Kiutaztatási referens

A kulturális utakat szervező Anima Travel azonnali kezdéssel ügyintézői és referensi feladatokra munkatársat keres.
favourite
Cégnév
Anima Travel
Elvárások
Önálló, precíz munkavégzés, a cég és a minőségi szolgáltatások iránti teljes elkötelezettség, az utazásszervezés, az utasok és a kultúra szeretete. Jó kommunikációs készség, talpraesettség, rugalmasság, megbízhatóság, pozitív, problémamegoldó beállítottság. Stabil felhasználói szintű számítógépes ismeretek. Erős angol középfokú nyelvismeret szóban és írásban. Minimum 1-3 éves utazásszervezői tapasztalat.
Amit ajánlunk
Értékteremtő munka egy jó hangulatú csapatban, változatos feladatok, folyamatos szakmai fejlődés, izgalmas kihívások és sikerélmény!
Feladatok
Az utazási iroda működéséhez tartozó adminisztratív feladatok ellátása, bejövő emailek és telefonok kezelése, visszaigazolások és számlázás, ügyfélkapcsolattartás, utasok személyes tájékoztatása, idegennyelvű levelezés partnereinkkel. Részvétel a kommunikációs és marketing feladatokban (hírlevél, honlap, facebook). Referensi feladatok egyes desztinációkhoz, célcsoportokhoz tartozó utazásszervezési területen. Az irodavezető és cégvezető munkájának támogatása.
Előny
Az erős angol mellett német (és vagy további) nyelv középfokú ismerete. Számítógépes és képszerkesztői ismeretek. Néhány éves idegenforgalmi, továbbá kulturális területen szerzett tapasztalat.
Szükséges nyelvismeret
Angol közép
Egyéb megjegyzés
Szeretsz olyan munkát végezni, ami feltölt és amiben hasznosnak érzed magad? Szeretsz a cég küldetése mentén teljes erőbedobással és egy jó csapattal együttműködve, a közös sikereket megélve dolgozni? Maximalista, dinamikus és vidám vagy? Jelentkezz, ismerjük meg egymást!
Teljes szöveg
A kulturális utazásokat szervező (kiutazás és beutaztatás egyaránt) Anima Utazási Iroda azonnali munkakezdéssel keres munkatársat idegenforgalmi ügyintéző és referens munkakörbe teljes munkaidős állásban budapesti irodájába. Stabil angol középfokú nyelvtudás elvárás, német nyelv középfokú ismerete jelentős előny. Felsőfokú végzettség és kulturális tudás, érdeklődés szükséges. Az új koncepció alapján induló irodába nagyszerű, sok éves / évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégáink mellé, lendületes csapatunkba keresünk fiatal de tapasztalattal rendelkező, lendületesen és pontosan dolgozó munkatársat. Adminisztratív, utazásszervezői, kommunikációs és marketing feladatok, valamint az irodavezető és cégvezető munkájának támogatása is a munkakörhöz tartoznak.
Jelentkezés
A fényképes önéletrajzokat, valamint részletes személyes bemutatkozást, fizetési igény megjelölését, esetleges korábbi munkatapasztalatokat és jövőbeli terveket is tartalmazó motivációs levelet az info@anima.travel email címre várjuk.
pozíció típusa Pozíció tipusa Gyakorlati hátteret igénylő pozíció (1-3 év)
szükséges végzettség Szükséges végzettség Felsőfok
munkaidő Munkaidő Teljes munkaidő
munkavégzés helye Munkavégzés helye Budapest
subscribe
Szeretne értesítést kapni, ha hasonló álláshirdetés érkezik?
Kiutaztatási referens
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ausztriai állásajánlataink