hirdetés
hirdetés

Archív

FIGYELEM!
Ez a hirdetés már valószínűleg nem aktuális.

vendégkoordinátor-szobalányi feladatok

Turizmus / Hotel / Vendéglátás > Egyéb

Kombinált munkavégzésre, turisták fogadására ( szobalányi feladatokra) vendégkoordinálással keresünk önálló munkatársat, rugalmas munkaidőben.
favourite
Teljes szöveg
Lelkiismeretes, rátermett, gyakorlott, fitt, és kedves munkatársat keresünk rugalmas időbeosztással, (esetenként hétvégi munkavégzéssel), a fenti feladatok elvégzésére hosszú távra, mindhárom szálláshelyünkre, melyek mindegyike a XIII. kerületben található.

A feladat nagy vonalakban, a nálunk megszálló hazai, és külföldi turisták fogadása, és a lakások előkészítése, érkezésük előtt:

- A vendégek érkezése előtt a lakások kitakarítása, törölközők, háztartási kellékek beszerzése, ezek kihelyezése az apartmanokba, (Wc papír, kézmosó szappan, mosogatószer, és szivacs, konyharuha,.... stb.)

- Egyeztetett időpontra érkező vendégeink fogadása, a lakások és berendezései használatának bemutatása, kulcsátadás, valamint az érkezett vendégek tájékoztatása.

- Számlaadás, vendégkönyv kitöltése, (iratkezelések), kaució átvétele átvételi elismervény ellenében.

- Amennyiben szükséges, a lakásban kisebb hibák javításánál szerelők fogadása, (pl. konyhagépek, mosógép,...stb. hibája esetén), valamint a vendégek segítése külön kérésre, felmerülő probléma esetén. (Ritkán).

Vendégeink távozása előtt:

A lakás, és berendezési tárgyainak ellenőrzése, szükség esetén fotó készítése az esetleges károkról, kulcsok átvétele, valamint kaució kezelése.

- Vendégeink távozása után, ágyneműk lehúzása, törölközők, konyhai törlők összegyűjtése, mosása, esetenként vasalása).

Bérezés:

A szobalányi feladatok elvégzésére nettó 1.600 Ft-os órabért, a koordinátori teendők elvégzésére: 800,- Ft/óra nettó órabért tudunk biztosítani,
a ledolgozott órák alapján. Ezen felül utazási térítési hozzájárulást biztosítunk.

A jelentkezésnél az idegennyelv tudás, (Főként angol-német-orosz), valamint jogosítvány megléte előnyt jelent.

Érdeklődni, vagy jelentkezni:

Telefonon, illetve e-mailben elküldött önéletrajzzal lehet, a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen, vagy a 06 30 452 9013-as telefonszámon.
pozíció típusa Pozíció tipusa Gyakorlati hátteret igénylő pozíció (1-3 év)
szükséges végzettség Szükséges végzettség Egyéb
munkaidő Munkaidő Részmunkaidő
munkavégzés helye Munkavégzés helye Budapest
subscribe
Szeretne értesítést kapni, ha hasonló álláshirdetés érkezik?
Egyéb
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ausztriai állásajánlataink