hirdetés
hirdetés

25 magyar tour-operátor árualapja foglalható egy weboldalon

Az utazásközvetítőknek nyújt kényelmes és praktikus megoldást egy nemrég indult internetes portál, melyben számos hazai és külföldi utazásszervező kínálata megtalálható. A magyar tour-operátorok közül jelenleg 25 útjai foglalhatók a rendszerben.

hirdetés

A CeSYS egy felhasználóbarát komplex értékesítési rendszer az utazási irodák részére, mely magyar, szlovák, cseh és német tour-operátorok kínálatát gyűjti össze egy helyen egy intelligens internetes rendszer segítségével. Az utazási ajánlatok között az utazásközvetítők utasaik igényei - indulási időpont, célterület, szállástípus, stb. - alapján böngészhetnek , és a felületen azonnal le is foglalhatják az utat. A rendszert havi díjas rendszerben használhatják az érdeklődő utazási irodák.

A CeSYS a Darkmay Kft. főterméke, a céget 2008-ban alapították Csehországban, ugyanebben az évben indították el a CeSYS-t is. A társaság idén tavasszal indította be működését Magyarországon. Magyar nyelvű weboldalukon - www.utazasirendszer.hu - jelenleg 752.674 utazási ajánlat és 8.256 szálláshely érhető el az egész világon, köztük 25 magyar tour-operátor kínálatával. 


A CeSYS rendszerében jelenleg az alábbi magyar utazásszervezők kínálata található meg:

Unitravel
Grand Tours
Aeolus
Robinson Tours
Ibusz
Zseppelin
Budavár tours
Taurus reisen
Tengerjáró
ETI – Express Travel International
Orient Travel Budapest
Kartago
Anubis travel
Neckermann
Green Travel
Morton's
1000 ÚT
OTP Travel
Personal Tours
Jetwing Travel
Insight Tours
Utazom.com

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai