hirdetés
hirdetés

50 éves a KVIK!

A Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara 2019-ben ünnepli jogelődje, a Kereskedelemi és Vendéglátóipari Főiskola megalapításának 50. évfordulóját. A félévszázados kereskedelmi, vendéglátóipari és turisztikai felsőoktatást a kar színes rendezvénysorozattal ünnepli meg.

hirdetés

"A programok megszólítják a kar korábbi és jelenlegi hallgatóit, oktatóit, munkatársait, szakmai és tudományos partnereit egyaránt. A programok között megtalálható többek között alumni rendezvény a volt hallgatók részére, akik 40 éve kezdték, illetve 25 éve fejezték be tanulmányaikat, szakmai konferencia, hallgatói fotópályázat, szakmai kiállítások, hallgatói versenyek.

A programsorozat egyik kiemelkedő rendezvénye a 2019. október 11-én megrendezésre kerülő szakmai konferencia lesz A múlt értéke, a jövő sikere – 50 éves a kereskedelmi és vendéglátóipari felsőoktatás – Jubileumi konferencia címmel.

A délelőtti plenáris ülés után délután négy szekcióban neves szakemberek tartanak majd előadásokat.

Az ünnepségsorozat részletes programjai a https://kvik50.uni-bge.hu/ linken érhető el.

Amennyiben valamely programunkon részt kíván venni, kérjük, jelezze ezt a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

Ünnepeljük együtt az 50 éves kereskedelmi és vendéglátóipari felsőoktatást!" - olvasható az egyetem szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai