hirdetés
hirdetés

A biztonságos hazajutásban segít a Borsodi és a BKK

Ha nyár, akkor irány az éjszaka. Legyen szó fesztiválról, koncertről, kivetítőn követett sporteseményről vagy egy laza baráti összejövetelről, Budapest számtalan helyszínnel és programmal várja a szórakozni vágyókat. Ahhoz azonban, hogy másnap is jó szájízzel emlékezzünk az elmúlt estére, nemcsak a biztonságos hazajutásról gondoskodó éjszakai járatok kellenek, hanem az is, hogy mindenki tisztában legyen vele, hol a határ, ha alkoholfogyasztásról van szó. Ezért a Borsodi Sörgyár Kft. és a BKK Zrt. közös kiadványt készített, hogy átfogó tájékoztatást nyújtson a sűrű és változatos éjszakai közösségi közlekedési lehetőségekről, és hogy segítse a felhőtlen, ugyanakkor felelős szórakozást a pesti éjszakában.

hirdetés

A „Miénk az éjszaka!” című, 5000-es példányszámú kiadvány augusztus 4-től lesz elérhető a belváros népszerű, fiatalok által kedvelt helyein, a Borsodi több budapesti partnerénél (a címlista megtalálható a közlemény alján).  A közös kezdeményezést a BKK buszjáratain, Facebook oldalán, a Borsodi pedig hosztesz promócióival is népszerűsíti a kampány ideje alatt. A kiadványban a Borsodi jóvoltából megtalálható egy, a felelős alkoholfogyasztással kapcsolatos edukációs kvíz is, aminek kitöltésével a helyes megfejtők egy felejthetetlen sörvacsorát nyerhetnek a Spílerben.

„A felelős alkoholfogyasztás és közlekedés mindannyiunk közös ügye. Ebben egyik legjobb partnerünk az európai szinten is kitűnő éjszakai közösségi közlekedést biztosító BKK Zrt. Bízom, benne, hogy mostani közös kiadványunkkal mindenki számára hasznos információs anyagot nyújtunk a felhőtlen, de felelős budapesti kikapcsolódáshoz és az egyszerű, ám biztonságos hazajutáshoz” - emelte ki a kezdeményezés kapcsán Vuleta Zsolt, a Borsodi Sörgyár Kft. ügyvezetője.

„A Budapesti Közlekedési Központ törekvése, hogy ne csak nappal, de az éjjeli órákban is biztosítsa ügyfeleinek a biztonságos és kényelmes hazajutást. Ennek érdekében az elmúlt években többször sűrítettük éjszakai járatainkat, a 4-6-os villamosok már az éjjeli órákban is néhány percenként járnak. Emellett úgy gondoljuk, mindannyiunk érdeke, hogy a járművek jó állapota hosszú távon megmaradjon és a hazaút zavartalan legyen, ezért a Borsodival együtt mindenkit arra biztatunk, hogy felhőtlenül szórakozzon, de felelősséggel fogyasszon” – tette hozzá Dr. Dabóczi Kálmán, a BKK vezérigazgatója.

A Borsodi budapesti partnerei, akiknél augusztus 4-től elérhető a „Miénk az éjszaka!” című kiadvány:

A38 Hajó

Budapest

Petőfi híd

Budapest Jazz Club

Budapest

Hollán Ernő utca 7.

Domino

Budapest

Béke út 13-19.

Gozsdu Manó Klub

Budapest

Gozsdu udvar

Jégkert

Budapest

Margit krt 66.

Kanape

Budapest

Gomb utca 46.

Kertem

Budapest

Olof Palme sétány 3.

Kőkorsó

Budapest

Szemere utca 19.

Körlet

Budapest

Üllői 45-51.

Lecsó

Budapest

Szent István krt. 10.

Malátapatika

Budapest

Bihari János út 16.

Post Bistro

Budapest

Várfok utca 22.

Spíler

Budapest

Gozsdu udvar

Spíler Sanghai

Budapest

Gozsdu udvar

Spot

Budapest

Király utca 50.

Staropramen Pub

Budapest

 Bárczy István u. 10.

Sugar Bowling Biliard

Budapest

Örs Vezer tere 2-4.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai