hirdetés

A sikeres Bükfürdő tovább fejlődik

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum az idei év első négy hónapjában közel 200 ezer belépőt értékesített, amely 9 évre visszamenőleg a legmagasabb belépőszám az adott évek azonos időszakának viszonylatában, sőt a májusi vendégforgalmi adatok is rendkívül ígéretesek.

hirdetés

Mindez igazolja, hogy a fürdő 2011-es struktúraváltása – különválasztott szolgáltatási egységek – beváltotta a hozzá fűzött reményeket, valamint azt is, hogy a fürdő évek óta eredményes marketingtevékenységet folytat.

Bükfürdőre több mint 30 országból érkeznek vendégek. Figyelemreméltó adat, hogy a tavalyi évben Magyarországon minden 5. cseh vendégéjszaka Bükön realizálódott.
A Nyugat-dunántúli turisztikai régió vendégéjszakáinak 25,32%-át, Vas megye vendégéjszakáinak csaknem felét, 49,5%-át (a külföldi vendégéjszakák több mint felét, 53,6%-át, a belföldi vendégéjszakák 44,6%-át) Bük-Bükfürdő adta.

Az egyik leglátogatottabb magyarországi város

Ezen KSH adatok igazolják, hogy Bükfürdő – amely már 1979 óta országosan kiemelt gyógyhely – Budapestet leszámítva továbbra is hazánk negyedik leglátogatottabb városa, és a harmadik legnépszerűbb termálfürdős települése. Az átlagos tartózkodási idő tekintetében Bük 2. helyen zárt Hévíz mögött, jócskán megelőzve Hajdúszoboszlót, Sárvárt és Zalakarost is.

További fejlesztések várhatók

A kiváló eredmények ellenére a fürdő további fejlesztéseket tervez, többek között egy családi élménymedencét, amely különleges attrakcióival az egész család számára tökéletes szórakozási lehetőséget kínál majd. Több energetikai projekt is előkészítés alatt áll, melyek célja az energiaköltségek további csökkentése a termálenergiában rejlő lehetőségek minél hatékonyabb kiaknázásával.

Ezenkívül a fürdő természetesen színes programokkal, akciókkal kedveskedik folyamatosan a vendégeknek, melyekről bővebb információ a www.bukfurdo.hu honlapon érhető el.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai