hirdetés
hirdetés

25. évfordulóját ünnepli Magyarországon a Travelport

Az idén ünnepli működésének 25. évfordulóját Magyarország vezető utazási kereskedelmi platformja, a Travelport. A Travelport Hungary csapata kelet-európai vezetőjével és több mint 100 ügyfelével, partnerével és légitársasági képviselőkkel április 27-én, a Kiosk étteremben ünnepelte ezt az izgalmas mérföldkövet.

hirdetés

A Galileo elsőként jelent meg a magyar piacon 1992-ben, a Malév szerezte meg a disztribúciós jogokat. 2008-tól a Travelport Hungary mindkét GDS, a Galileo és a Worldspan disztribúcióját is végzi.

A cég különleges díjkiosztó ünnepséget tartott megköszönve ügyfeleinek és partnereinek, hogy segítettek újradefiniálni az utazási kereskedelmet.

Díjak:

IBUSZ TRAVEL

Travelport Branded Fares and Ancillaries Champion

VISTA TRAVEL

Travelport Smartpoint Champion

OTP TRAVEL

Travelport Queue Control Console Champion

UTAZOM.COM

Fastest growing OTA

WECO TRAVEL

Travelport Branded Fares and Ancillaries

OTA Innovation Award

AIR PARTNER

Travelport Best Buy Plus Innovation Award

CALSON WAGONLIT TRAVEL

Travelport Beyond Air Champion

UNITED 4

TripGate Champion

MORTON’S TRAVEL

Travelport Universal API Innovation Award

MOREA TRAVEL

Pioneer of DCS Tina Integration with Travelport technology

Az ünnepi esemény megnyitóján Biró Balázs, a Travelport Hungary ügyvezető igazgatója elmondta: „Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy ma közösen ünnepeljük az elmúlt 25 évben elért sikereinket és köszönetet mondhatunk az elmúlt években nyújtott munkátokért, hiszen nélkületek nem lennénk itt. Az elmúlt 25 év során a Travelport Magyarország csapata elkötelezetten dolgozott, hogy úttörő szerepet töltsön be a régióban. Szeretném elismerésem kifejezni nagyra értékelt ügyfeleinknek, akiknek hozzájárulása és hosszú távú támogatása értékes számunkra az első naptól kezdve, és köszönetet mondani minden résztvevőnek, akik ma este megjelentek.”

Gavin Teale, a Travelport kelet-európai ügyvezető igazgatója elmondta: „A mai ünnepség és díjátadó kiemeli a Travelport Magyarország megbízható kapcsolatát a helyi utazási ipar vezetőivel. Nagyon büszke vagyok a Travelport Hungary csapatának fáradhatatlan erőfeszítéseire az évek során, és várakozással tekintek a jövőbeni további sikerekre, a 2017-es és a 2020-as célkitűzéseink elérése érdekében dolgozunk, valamint a Travelport vezető pozíciójának megtartásán a magyar és az európai utazási technológiai piacon.”

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai