hirdetés

ALAP - megjelent a Pont Itt magazin legújabb száma

Különleges lapszám, amelyben azokat a már elkészült - átalakított, vagy újonnan felépített - szálláshelyeket mutatjuk be katalógus-formában, amelyeket mind a Covid-időszak első hulláma alatt adtak át. 

hirdetés

A turisztikai piacot és ezen belül a szállás- és vendéglátóhelyek körét kimagasló mértékben sújtja a járvány okozta válság. A főváros külföldi vendégek híján jobban sérül, mint a nyári hónapok alatt valamennyire teljesítő vidéki egységek.

Igazi megoldást nem tudunk nyújtani ebben a pokolian nehéz helyzetben, ami- be most mindannyian kerültünk, hiszen vakcinával nem rendelkezünk.

Azonban készítettünk egy olyan lapszámot – és ezt nyomtatott formátumban, majd később online módon is eljuttatjuk olvasóinkhoz –, amelyben példaértékű megoldásokat mutatunk be exkluzív, formabontó megjelenésben. A közös a most felsorolt átalakításokban, építkezésekben, hogy mindenütt a Covid-időszak alatt fejezték be a korábban elkezdett munkálatokat, és hogy ezt miért tették, és miképp oldották meg, az kiderül mostani Pont Itt kiadványunkból.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai