hirdetés
hirdetés

Amadeus Offers: ajánlatküldés 1 perc alatt

Az Amadeus Offers segítségével pillanatok alatt készíthetnek és küldhetnek a repülőjegy-értékesítő irodák ajánlatokat hagyományos és fapados légitársaságok járataira egyaránt. 

hirdetés

Az Amadeus Offers-t használva a repülőjegy-értékesítők képesek felvenni a versenyt az online foglaló oldalakkal és 1 perc alatt akár több alternatívát tartalmazó ajánlatot készíthetnek, amit egy gombnyomásra, 17 nyelven – köztük magyarul is – továbbíthatnak a leendő utas e-mail címére. Az elkészült ajánlatban a megszokott járatinformációkon felül a repülőjegyek módosíthatóságának és lemondhatóságának szabályai is automatikusan feltüntetésre kerülnek.

Az Amadeus Offers használatával lehetőség nyílik a „hagyományos” mellett Light Ticketing légitársaságokra történő ajánlatkészítésre is. A Light Ticketing légitársaságok olyan fapados/hibrid tartalmak, melyek az Amadeus rendszerben már megszokott inputokkal foglalhatók, árazhatók és állíthatók ki. Jelenleg az Easyjet, Ryanair, Germanwings, Transavia, Jet2 és az Air Asia légitársaságok érhetők el a Light Ticketing segítségével.

Az Amadeus Offers az Amadeus minden IATA és non-IATA partnere számára elérhető az Amadeus szoftveren keresztül.

Bővebb információ: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , +36 1 880 1100

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint szükséges az érdekképviseleteknek a mozgáskorlátozott turisták érdekeiért lobbizni?

Kiadónk társoldalai