hirdetés

Angelus Barbara távozik a Buddha-Bar Hoteltől

A Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace marketingkommunikációs igazgatója közel két és fél év után döntött úgy, hogy megválik pozíciójától.

hirdetés

Angelus Barbara
Angelus Barbara
A lépés háttere, hogy több időt szeretne szánni két iskoláskorú gyerekére. Sameer Hamdan és Zuhair Awad, a hotelt üzemeltető Mellow Mood Hotels tulajdonosai, és Fazekas Tamás, a szálloda igazgatója sajnálattal vették tudomásul a döntést, de megértik, hogy a család kerül előtérbe. A jövőben projekt alapon - alkalmanként - a továbbiakban is segíti a hotel és a Mellow Mood cégcsoport munkáját.

Angelus Barbara (40) a Buddha-Bar Hotel 2012-es nyitása óta alakította a hotel és az étterem imidzsét, és feladatai közé tartozott az új, ötcsillagos szálloda és a Buddha-Bar étterem bevezetése a köztudatba.

Privát elérhetőségei október végétől: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , +36 30 9507 815.

A Buddha-Bar Hotel & Restaurant Angelus Barbara helyére marketingkommunikációs managert keres, az álláshirdetést ide kattintva olvashatják.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai