Angol, német és cseh sörözők világa elevenedik meg a Gellért Szállóban

Több mint százféle hazai és külföldi csapolt és üveges sört kínál az Indoor Sörfesztivál, amely péntektől vasárnapig angol, német, majd cseh tematikus napokkal várja a vendégeket a Gellért Szállóban.

A Serfőző és a Danubius Hotel Gellért által szervezett fesztivál a szálló összes rendezvénytermét elfoglalja, ahol a hűtött sörkülönlegességek mellett felsorakozik majd a forralt sör is.

Tájékoztatásuk szerint a háromnapos rendezvényen mások mellett olyan sörök és sörfőzdék lesznek jelen, mint a Barbár, a Blanche de Bruxelles, a Bohemia Regent, a Corsendonk, a Floris Kriek, a Delirium, a Serkentő - Franzberger Sörfőzde, a Sümegi Sörfőzde, a Zirci Apátsági Manufaktúra, a Guinness, a Kilkenny, a Bombardier, a Primátor, a Bernard, a Bigfoot Sörfőzde, a Maissel's Weisse, a Csíki Sör, a Fóti Kézműves Sörfőzde, a Robinson Brewery, Brewdog, a Flying Dog, a Pardubicky Porter, a Postrizinské vagy a Legenda.



A Kocsmavacsora kínálatában a Gellért Söröző meghívására olyan budapesti, kimondottan a sörökre specializálódott kultkocsmák vonultatják fel étel- és sörspecialitásaikat, mint az Élesztő, az Importer, a Léhűtő és a Marionett. Az ételstandoknál a Gellért vezető séfje, Héjja László finomságai kínálják az alapot az italokhoz, míg vasárnap sörbrunch-csal lehet búcsúztatni a hétvégét.

A Magyarországi Sörcikkgyűjtő Klub tárlatán a habos italok által ihletett tárgyakba, mint például érdekes sörnyitókra vagy antik sörösüvegekre lehet rácsodálkozni.

Forrás: MTI


Speciális módszerrel restaurálják Magyarország legidősebb nagyharangját

Speciális módszerrel restaurálják Magyarország legidősebb nagyharangját 

A veszprémi Szent Mihály Főszékesegyház Szentháromság harangját 300 év után először mozdítják el a helyéről.
15 milliárd forintra pályázhatnak a hazai turisztikai ágazat szereplői

15 milliárd forintra pályázhatnak a hazai turisztikai ágazat szereplői 

Új programot indít a kormány a turisztikai szolgáltatók megsegítése érdekében.
Hamarosan Nevelőszülők Napja a budapesti Állatkertben

Hamarosan Nevelőszülők Napja a budapesti Állatkertben 

Május 12-én, vasárnap rendezi az "Alapítvány a Budapesti Állatkertért" a tavaszi Nevelőszülők Találkozóját, ahová mindenkit sok szeretettel várnak.
Famászó bajnokságot rendeznek Tatán

Famászó bajnokságot rendeznek Tatán 

Igen, ilyen is van: a Magyar Faápolók Egyesülete nemzetközi előírásoknak megfelelő famászó bajnokságot rendez Tatán, az Öreg-tó partján.
Erre kell számítania annak, aki munkát keres

Erre kell számítania annak, aki munkát keres 

Szinte minden vármegyében lelassult a munkaerő-felvétel.
A 25 éven aluliak szja-mentessége felrázta a munkaerőpiacot

A 25 éven aluliak szja-mentessége felrázta a munkaerőpiacot 

Egyre nehezebb helyzetben a munkáltatók.
Dívák és királyok, régi slágerek és holdfényes koncertek:  idén még sokszínűbb a Paloznaki Jazzpiknik

Dívák és királyok, régi slágerek és holdfényes koncertek: idén még sokszínűbb a Paloznaki Jazzpiknik 

Igazi világsztárok, hazai előadók legjava, kedvezményes belépők.
Vissza a múltba jövő hétvégén, Hévízen!

Vissza a múltba jövő hétvégén, Hévízen! 

A következő hétvégén visszatérhetnek a múltba a látogatók egy eseménysorozat keretében Hévízen.
Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet!

Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet! 

Jó hír a vállalkozó kedvű, városukat szerető budapestieknek: 2024-ben ismét lesz Budapest Tuning ötletpályázat!
Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick

Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick 

A PICK tavaszi kampánya arra buzdítja az embereket, hogy mozduljanak ki a négy fal közül

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.