hirdetés
hirdetés

Az online innovációé a jövő!

A jelenleg turisztikai üzletágat sújtó, koronavírus járvány okozta helyzetben az online értékesítésre terelődött a hangsúly, amivel szinte kötelező lépést tartani! Ebben nagyszerű segítséget jelent a magyar vállalkozásoknak, a közép-magyarországi régiót, Budapestet is támogató Asian-Bridge 20.21.01.02 pályázat.

(X)

hirdetés

A 70-90 %-os vissza nem térítendő támogatás honlap-  és szoftverfejlesztés finanszírozására fordítható a kiírt pályázati feltételeknek megfelelően. Jelen felhívásra mindazon vállalatok igényelhetnek informatikai támogatást, amelyek határozott informatikai fejlesztési célokkal rendelkeznek, amelyek szeretnék a webes- és online jelenlétüket erősíteni, amelyeknek határozott elképzelésük van arra vonatkozóan, hogy egy weboldal és ügyviteli rendszertámogatás hogyan segíthet online stratégiai céljaik megvalósításában. Másik pályázaton való részvétel nem kizáró tényező!

Pályázati dokumentáció illetve online pályázati benyújtás: https://palyazat.mediaorigo.com/

A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 1.500 000 EUR.

A támogatott támogatási kérelmek várható száma: 300 db.

A sikeres pályázó részére biztosított a Mediaorigo által fejlesztett weboldali templatekhez igazított, a pályázó saját arculatára kialakított weboldal és a hozzá kapcsolt Netorigo turisztikai ügyviteli rendszer. A pályázat tartalmazza a weboldalhoz- és ügyvitelhez biztosított felhő alapú háttérszolgáltatást és a szükséges szakmai konzultációt.

A támogatási kérelmek benyújtására a forráskészlet kimerüléséig, de legkésőbb 2021. február 01. hétfő 12 óráig van lehetőség.Szeretnénk minden turisztikai szolgáltatót, utazási irodát és szálláshelyet biztosítani szakmai támogatásunkról és igyekszünk lehetőség szerint mindenben segítségre lenni!

NTAK automatikus bevallással integrált szobatükör -  Felhasználóbarát, könnyű kezelhetőség! Korlátlan számú szálláshely kezelhető, bármilyen szobatípus és szoba beállítható. Minden adat egy helyen.

NAV-adatszolgáltatási kötelezettséget automatikusan teljesített online számlázóprogram, összeköthető könyvelőprogrammal

Automatizált ügyviteli rendszer turisztikai modulokkal, home office támogatással

Beutaztatás, kiutaztatás, program- szállás, repülőjegy kapacitás kezelés, utazásközvetítés naprakészen!

Analitika és kimutatáskezelő modul - Teljes pénzügyi naprakészség

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai