hirdetés
hirdetés

Balaton: kevesebb pénz rendezvényekre, több településfejlesztésre

A balatoni fejlesztési forrásokból az idén kevesebbet adnak a rendezvények támogatására és a közbiztonsági, vízbiztonsági feladatokra, miközben növelték a településfejlesztési beruházások támogatására szánt összeget.

hirdetés

A Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) legutóbbi ülésén határozott a támogatási célokra évente rendelkezésre álló 220 milliós központi keret felosztásáról. A hozzászólás nélkül elfogadott javaslat a településfejlesztési beruházások támogatásokra 139,5 milliót irányoz elő a tavalyi 122 millióval szemben. A pénzből parti sétányok kialakítására, fejlesztésére, települési zöldterületek kialakítása, rehabilitációjára, partvédőművek fejlesztésére és felhagyott kegyeleti parkok, temetők rehabilitációjára kaphatnak támogatást az önkormányzatok - értesült a Balatontipp.hu. További részletek ott. 

Vizirendőrök, fotó: balatontipp.hu
Vizirendőrök, fotó: balatontipp.hu

(forrás: Balatontipp.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk