hirdetés
hirdetés

Bevált utak és újdonságok a Fehérvár Travel nyári katalógusában

Február 13-án megjelent a Fehérvár Travel 2017. évi nyári katalógusa. A 192 oldalas kiadvány 130 féle társasutazást kínál 531 időpontban. 

hirdetés

Az eddigi évekhez hasonlóan az előző nyári katalógus valamennyi programja megtalálható a kiadványban. Természetesen újdonságok is várnak az utazni vágyókra a Fehérvár Travelnél, például újabb szicíliai körutazások (autóbusszal és repülővel), egy türingiai csillagtúra és egy teljesen új programokat kínáló svájci körutazás. Március 14-ig minden program előfoglalási kedvezménnyel foglalható.

A katalógusban van egy kis visszatekintés az elmúlt év eseményeire is: 2016 nyarán nagyszabású rendezvénnyel ünnepelték fennállásuk 20. évfordulóját. A Székesfehérvár főterén megrendezett 3 napos eseményen az érdeklődők egy kis ízelítőt kaphattak a világ népeinek zenéiből, táncaiból, gasztronómiájából, játékaiból, nevezetességeiből. Ősszel felkerültek a „Keressük a legjobb utassztorikat!” pályázatukra beérkezett, legjobbnak ítélt történetek a cég honlapjára. Év végére pedig megjelent „A világ a Fehérvár Travellel” címet viselő fotókönyvük, mely egy színvonalas válogatás utasaik beküldött fényképeiből.

A 2017-es év fontos eseménye, hogy hamarosan átadásra kerül a Fehérvár Travel autóbuszainak új telephelye, a cég flottája pedig ismét egy vadonatúj járművel bővül áprilisban, egy Neoplan Tourliner típusú autóbusszal.

Az utóbbi évek tapasztalatai alapján az egy hónapig tartó előfoglalási időszakban a katalógus árualapjának kb. kétharmada értékesítésre kerül, ilyenkor naponta sok száz foglalás érkezik, ezért csúszások előfordulhatnak a megrendelések visszaigazolásában. A Fehérvár Travel munkatársai ezúton is kérik az utazásközvetítő irodák és az utasok megértését.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol az idei Utazás kiállításról?

Kiadónk társoldalai