hirdetés
hirdetés

Budapest lehet a mintavárosa a környezettudatos családi utazásoknak

Babaholmi-kölcsönzőből épít franchise-t egy magyar anyuka: a családdal utazók életét könnyíti meg szolgáltatásaival.

hirdetés

„Kisgyerekkel utazni öröm és izgalmas kaland, amitől mégis sokan visszarettennek. Megkerestük az okokat és létrehoztunk egy olyan komplex szolgáltatást, amellyel megkönnyítjük a világjáró családosok dolgát.” Nyári Fruzsina egyedi szolgáltatással lépett a turisztikai piacra: az utazó családok kényelméért hozott létre egy prémium babaholmi-kölcsönzőt, amely néhány hónap alatt a budapesti reptéren, majd Budapest belvárosában, a Deák téren is nyitott átadópontot. 

A Babagúz és Lottirose szolgáltatások a fenntartható szemléletet tanítják az utazó családosoknak: nem szükséges az összes gyerekcuccot magukkal vinniük az útra, hanem kibérelhetik azt. Az utazáshoz szükséges babaholmik, például a repülőre felvihető babakocsi, az összecsukható kiskád, a speciális hordozókendők, az autósüléssé alakítható kisbőrönd vagy a mobil légzésfigyelő speciális termékek, amelyek rengeteg pénzbe kerülnek és valójában csak évente egy-egy hétig használja őket egy család. A két szolgáltatás arra biztatja a családokat: vásárlás helyett béreljék ki ezeket a termékeket és használják őket okos, fenntartható és környezettudatos módon.

A két márka egymást erősíti: a Lottirose a beutazó külföldiek magyar szálláshelyét varázsolja bababaráttá, míg a Babagúz a kiutazó magyar családok nyaralásához ad termékeket. A Lottirose márka már megkezdte a nemzetközi terjeszkedést: a tervek szerint jövőre már több európai nagyváros repterén és városközpontjában létezik majd átadópontjuk. A reptéri átadópont máris nagyon népszerű: ebben az esetben a családok csak közvetlenül az utazás előtt veszik fel az összekészített babaholmit, majd a hazaérkezéskor le is adhatják itt. A Lottirose a beérkező turistáknak komplex szolgáltatást nyújt: a kölcsönzés mellett családi transzfert, bébiszitter szolgáltatást, családi sétaútvonalakat, angol nyelvű kiadványt, személyre szabott családi idegenvezetést és bérelhető családi fotóst is nyújtanak.

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai